Τελευταία ενημέρωση 08:58, 20 Απρ 2024

Στο τσίρκο «Μεντράνο» τουλάχιστον διασκεδάζεις!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η έννοια του τσίρκου χάνει την αληθινή της υπόσταση γιατί τουλάχιστον στο τσίρκο «Μεντράνο πηγαίνεις και διασκεδάζεις.

Δυστυχώς εν έτη 2019 δεν είμαστε σαν λαός να διοργανώσουμε ούτε παιχνίδια στην καλύτερη αίθουσα μπάσκετ της χώρας. Στη βιτρίνα της μπασκετικής Ελλάδας. Το ματς του Περιστερίου με την ΑΕΚ που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα στις 5 το απόγευμα δεν έγινε ποτέ λόγω βλάβης στην ηλεκτροδότηση του ΟΑΚΑ.

 Ενώ το πρόβλημα ήταν γνωστό από νωρίς στην Ελλάδα του 2019 δεν κατέστη εφικτό να επιλυθεί και το μπλακ άουτ οδήγησε στην αναβολή του αγώνα για αύριο (Κυριακή) την ίδια ώρα.

H ζημιά άκουσον άκουσον προκλήθηκε σε ασφάλεια του κολυμβητηρίου και  άφησε χωρίς ρεύμα το γήπεδο μπάσκετ. Μια ασφάλεια: Μάλιστα, η ζωή ενός ηλεκτρολόγου κινδύνευσε σοβαρά, καθώς το ρεύμα τον τίναξε και του άφησε, ευτυχώς, έναν ελαφρύ τραυματισμό στο χέρι

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:


«Η συνάντηση ΑΕΚ – Περιστέρι Βίκος Cola της 14ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Betshop Basket League, που είχε προγραμματιστεί για σήμερα Σάββατο (19/1) με ώρα έναρξης τις 17:00, αναβάλλεται λόγω βλάβης στην παροχή της ηλεκτροδότησης στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ. Ο αγώνας θα γίνει αύριο Κυριακή (20/1) στο ίδιο γήπεδο (ΟΑΚΑ) με την ίδια ώρα έναρξης (17:00) και με τους ίδιους διαιτητές, κομισάριο και κριτές που είχαν οριστεί αρχικά.

Τα εισιτήρια που είχαν εκδοθεί για τον σημερινό αγώνα ισχύουν και για αύριο.

Ο ΕΣΑΚΕ ζητά συγγνώμη από τους φιλάθλους για την αναβολή της σημερινής συνάντησης. Ήταν, ωστόσο, υπεράνω των δυνάμεων του να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που προκλήθηκε στην ηλεκτροδότηση του κλειστού γυμναστηρίου του ΟΑΚΑ».

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 19 Ιανουάριος 2019 22:19
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: H AEK θα τιμήσει τον Βασιλόπουλο! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας