Τελευταία ενημέρωση 21:01, 25 Απρ 2024

«Αφύσικη» ήττα η Κ17 στο Κορωπί από ΠΑΟ!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Αφύσικη» ήττα  βάσει προσπάθειας και απόδοσης γνώρισε η Κ17 του Ατρόμητου και μάλιστα με διαφορά  τερμάτων που δεν αντικατροπτίζει την εικόνα του σημερινού αγώνα της με τον Παναθηναϊκό στο Κορωπί.

Οι γηπεδούχοι που ότι  έκαναν τους έβγαινε» προηγήθηκαν κόντρα στη ροή του αγώνα από σοβαρό αμυντικό λάθος και στην επανάληψη πέτυχαν τρία γκολ στο διάστημα 80' με 88' κι ενώ ο Ατρόμητος έψαχνε προηγουμένως με κάθε τρόπο την ισοφάριση.

Τα δύο δε τελευταία γκολ του ΠΑΟ προήλθαν από ισάριθμες εκτελέσεις πέναλτι που αβίαστα έδωσε ο διαιτητής. Με αυτά και με αυτά ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 4-0 και ο Ατρόμητος που ήταν ισάξιος δεν κατάλαβε το γιατί.

Το 1-0 έκανε στο πρώτο ημίχρονο ο Δημοσθενιάδης  από ολέθριο αμυντικό λάθος.  Το 2-0 πέτυχε ο Νιάρχος που αργότερα  με εύστοχο χτύπημα πέναλτι σημείωσε το 3-0 ενώ ο Λαζαρίδης ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 4-0 ευστοχώντας και αυτός από την άσπρη βούλα.

Ατρόμητος: Φλώρος, Ρουσσόπουλος, Πομώνης, Γιαννακίδης, Ζάννης, Σαμούρης, Παπαδόπουλος, Μουντές, Ρονάλντο, Σελλήνας, Οικονόμου. Έπαιξαν και οι Μπουρνέλης, Ζαίμι, Μακρυγιαννάκης, Ρίζος, Καραμάνης.

Παναθηναϊκός: Γαρδούνης, Κόμης, Λαζαρίδης, Γογουβίτης, Ρόμπι, Κούτσιας, Λιακόπουλος, Λεάντρο, Ανθουλάκης, Δημοσθενιάδης, Λιούμης και ως αλλαγές μπήκαν οι Νιάρχος, Καρβούνης, Σακελαρόπουλος, Τουρκοχωρίτης και Σιδεράς.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 19 Ιανουάριος 2019 22:07
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: O Γιαννούλης μας αποχαιρετά στη Ξάνθη! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας