Τελευταία ενημέρωση 22:41, 18 Απρ 2024

Εμφατική πρεμιέρα στο Χαλάνδρι (0-3)

Κατηγορία Φοίνικας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με δύο γκολ του Αμακόντου Λαζάρ (71'-88') κι ένα του Μίλε (39') ο Φοίνικας έκανε επίδειξη ισχύος με το καλημέρα νικώντας στο Χαλάνδρι τον τοπικό Ατρόμητο με σκορ 3-0.

Το δελτίο τύπου της περιστεριώτικης ομάδας αναφέρει τα εξής:

«Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα για την ομάδα μας το Σάββατο, με εκτός έδρας νίκη στο γήπεδο του Χαλανδρίου, απέναντι στην ομάδα του τοπικού Ατρόμητου, που την προηγούμενη σεζόν τερμάτισε τρίτος, όπως κι εμείς.

Με μια πολύ σωστή τακτική και πολλά τρεξίματα, οι ποδοσφαιριστές μας πραγματοποίησαν μια αρκετά καλή, για την εποχή, εμφάνιση επικρατώντας με το εμφατικό 0-3 του αντίπαλού τους.

Το παιχνίδι βέβαια ξεκίνησε με μια ευκαιρία της γηπεδούχου ομάδας, στο 10ό λεπτό, όπου ο επιθετικός της δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μυλωνά σε τετ α τετ. Στη συνέχεια βρήκαμε τα πατήματά μας και απαντήσαμε στις ευκαιρίες με μια παρόμοια φάση, όπου ο Διονάτος νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Το πρώτο γκολ της περιόδου, ήρθε στο 39ό λεπτό με σκόρερ τον Μίλε με ψύχραιμο πλασέ από το ύψος του πέναλτυ, ύστερα από πολύ ωραίο ομαδικό συνδυασμό και τελική πάσα από τον Σταμάτη. Τέσσερα λεπτά μετά μια κεφαλιά ψαράκι του Λαζάρ αποκρούστηκε από αντίπαλο αμυντικό πάνω στη γραμμή, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος, είχαμε τον έλεγχο του κέντρο και πάλι, αλλά το γκολ που μας έδωσε σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη ήρθε στο 71ό λεπτό με επιτόπιο συρτό σουτ από τον Λαζάρ,  προερχόμενο και πάλι από έναν όμορφο ομαδικό συνδυασμό με στρώσιμο από τον Σταμάτη.

Το κερασάκι στην τούρτα, δεν ήταν πολύ διαφορετικό από τα άλλα δύο τέρματα, αφού και πάλι σκόρερ ήταν ο Λαζάρ που πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, και πάλι οι ποδοσφαιριστές μας συνδυάστηκαν άψογα, με το Μίλε να κάνει μια μοναδική κούρσα από τα δεξιά να γυριίζει στον Σταμάτη και εκείνος να την σπάει στον επερχόμενο Λαζάρ, όλα αυτά στο 88ό λεπτό.

Έπαιξαν οι: Μυλωνάς, Ρώϊμπας,Κατσαρός,Λάσκαρης,Λιαγκόζης Θ.,Διονάτος, Μίλε,Λιαγκόζης Γ.,Σταμάτης (89' Κούλα), Λαζάρ, Κορδιάς (65' Ραυτόπουλος Π.)»

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Λαζάρου:«Προσαρμογές στην τακτική λόγω Αστέρα»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας