Τελευταία ενημέρωση 09:46, 24 Απρ 2024

«Θα είμαστε ακόμη καλύτεροι στη νέα σεζόν»!

Κατηγορία ΑΕΚ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τον αναλυτικό απολογισμό για κάθε τμήμα ξεχωριστά της σεζόν 2017-18 έκανε η ΑΕΚ Περιστερίου. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Μια σεζόν δύσκολη σε όλα τα επίπεδα που σίγουρα έγιναν πολλά θετικά πράγματα για την ομάδα μας αλλά πολλά πράγματα που χρειάζεται να διορθωθούν την επόμενη σεζόν για να είναι και πάλι το πρόσημο θετικό στο τέλος της σεζόν.

Το Γυναικείο τμήμα (φωτό) του Συλλόγου μας για 3η συνεχόμενη σεζόν με προπονητή τον ΚΟΜΗ ΝΙΚΟΛΑΟ, υπεύθυνο του τμήματος το ΝΑΟ ΓΕΩΡΓΙΟ και έφορο του τμήματος τον ΤΟΥΤΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟ μετά από μια εκπληκτική σεζόν κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο στην Α' ΕΣΚΑ Γυναικών για τη σεζόν 2017-2018 γεγονός που δείχνει τη δυναμική της ομάδα μας στον χώρο του Γυναικείου μπάσκετ επιβεβαιώνοντας για μια ακόμα φορά ότι είναι από μέσα στις καλύτερες ομάδες της Αθήνας. Όλες οι παίκτριες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και δίκαια η ομάδα μας έφτασε ένα βήμα πριν από τις τις Εθνικές Κατηγορίες.

Το Ανδρικό τμήμα του Συλλόγου μας στην παρθενική του συμμετοχή στην Β' ΕΣΚΑ Ανδρών με προπονητή τον ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, βοηθό προπονητή τον ΤΟΠΑΚΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ και εφόρους τον ΛΙΑΚΟ ΣΩΚΡΑΤΗ και ΧΟΡΗΓΑ ΓΕΩΡΓΙΟ κατέλαβε την 5η θέση στο πρωτάθλημα της Β΄ΕΣΚΑ Ανδρών αφού έφτασε μέχρι τα play off ανόδου στην Α' ΕΣΚΑ Ανδρών. Η ομάδα πραγματοποίησε μια εξαιρετική πορεία και σε όλη τη διάρκεια της σεζόν βρισκόταν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Όλοι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και η ομάδα μας πραγματοποίησε με πολύ καλή πορεία στην πρώτη της συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑ Ανδρών.

Το τμήμα Νεάνιδων του του Συλλόγου μας με προπονητή τον ΚΟΜΗ ΝΙΚΟΛΑΟ και έφορο του τμήματος τον ΤΟΥΤΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟ μετά από μια πολύ δύσκολη σεζόν κυρίως λόγω μαθημάτων των περισσότερων παικτριών της ομάδας μας  πέτυχε την παραμονή του στην Α' ΕΣΚΑ Νεάνιδων εκπληρώνοντας έτσι τον αρχικό του στόχο που ήταν η παραμονή στην κατηγορία ενώ σταδιακά μέσα στη σεζόν είχαμε προώθηση των παικτριών και ενσωμάτωση τους στο Γυναικείο τμήμα του Συλλόγου μας. Όλα τα κορίτσια ηλικίας 2000-2001 που στελέχωσαν το τμήμα των Νεάνιδων κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια και σε αυτό οφείλεται η παραμονή της ομάδας μας στην Α' ΕΣΚΑ Νεάνιδων.

Το Εφηβικό τμήμα του Συλλόγου μας με προπονητή τον ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΙΩΑΝΝΗ και έφορο του τμήματος τον ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟ πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν στο Πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑ Εφήβων αφού προκρίθηκε αήττητη στα play off ανόδου για την Α' ΕΣΚΑ Εφήβων και έτσι μετά την αναδιάρθρωση στις κατηγορίες Παίδων και Εφήβων της ΕΣΚΑ θα βρίσκεται στη νεοσύστατη και πολύ δυνατή Β' ΕΣΚΑ Εφήβων για τη σεζόν 2018-2019 γεγονός που την κατατάσσει μέσα στις καλύτερες ομάδες της Δυτικής Αττικής. Η εξαιρετική φουρνιά των 1999-2000-2001 είναι το μέλλον της ομάδας μας και αυτά τα παιδιά θα αποτελέσουν τη βάση του Ανδρικού μας τμήματος για τα επόμενα χρόνια αφού έδειξαν τις δυνατότητες τους και ότι το μέλλον τους ανήκει.

Το τμήμα Κορασίδων του Συλλόγου μας με προπονήτρια την ΛΙΝΑΡΑ ΣΤΕΛΛΑ και έφορο τον ΤΣΕΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟ αγωνίστηκε στην Β' ΕΣΚΑ Κορασίδων όπου δυστυχώς γνώρισε τον υποβιβασμό και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Γ' ΕΣΚΑ Κορασίδων. Η ομάδα μας αποτελούμενη από κορίτσια ηλικίας 2003-2004-2005-2006 και όντας η μικρότερη ηλικιακά ομάδα του Πρωταθλήματος δεν κατάφερε την παραμονή της στην κατηγορία, κατάφερε όμως να δημιουργήσει σιγά σιγά μια νέα ομάδα παιδιών που θα στελεχώσουν το τμήμα τις επόμενες σεζόν και θα το φέρουν σταδιακά ακόμα πιο ψηλά. Επίσης το ίδιο τμήμα αγωνίστηκε στο τουρνουά Παγκορασίδων της ΕΣΚΑ σημειώνοντας αξιοπρόσεκτη πορεία και δείχνοντας ότι το μέλλον του ανήκει. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις παίκτριες του τμήματος που μπήκαν στα βαθιά δούλεψαν βελτιώθηκαν και έδειξαν ότι μπορούν να πετύχουν πολλά πράγματα στο μέλλον.

Το Παιδικό τμήμα του Συλλόγου μας με προπονητή τον ΤΟΠΑΚΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ υπεύθυνο του τμήματος τον ΚΑΤΣΕΝΟ ΙΩΑΝΝΗ και έφορο του τμήματος τον ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ πραγματοποίησε μια πολύ καλή σεζόν στο Πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑ Παίδων αφού προκρίθηκε στα play off ανόδου για την Α' ΕΣΚΑ Παίδων. Η φουρνιά των 2002 τα πήγε εξαιρετικά και θα αποτελέσει τη βάση του Εφηβικού τμήματος τα επόμενα χρόνια αφού όλοι οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και έδειξαν ότι με δουλειά και υπομονή μπορούν να πετύχουν πολλά πράγματα.

Το δεύτερο Εφηβικό τμήμα του Συλλόγου μας με με προπονητές τους ΔΙΟΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟ και ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ αγωνίστηκε σαν Εφηβικό Β'  στο Πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑ Εφήβων. Στόχος του τμήματος ήταν όλοι οι αθλητές να συμμετάσχουν, να πάρουν εμπειρίες από τα ματς και να βελτιωθούν έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν ποιο έτοιμοι για να συμμετάσχουν στο Εφηβικό τμήμα σεζόν 2018-2019, πράγμα το οποίο έγινε και η παρουσία της ομάδας ήταν αξιοπρεπέστατη και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν.

 Το Παμπαιδικό 2003 του Συλλόγου μας με προπονητές τους ΔΙΟΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟ και ΣΙΔΕΡΗ ΙΩΑΝΝΗ και έφορο του τμήματος τον ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟ ΜΑΡΚΟ συμμετείχε σαν Παιδικό Β' στο Πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑ Παίδων και μετά το τέλος της εν λόγω διοργάνωσης συμμετείχε επίσης στο τουρνουά Παμπαίδων της ΕΣΚΑ. Στόχος του τμήματος ήταν όλοι οι αθλητές να συμμετάσχουν, να πάρουν εμπειρίες από τα ματς και να βελτιωθούν έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν ποιο έτοιμοι για να συμμετάσχουν στο Παιδικό τμήμα της σεζόν 2018-2019, πράγμα το οποίο έγινε, η παρουσία της ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις ήταν πολύ καλή και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν.

Το Παμπαιδικό 2004 του Συλλόγου μας με προπονητή τον ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ συμμετείχε στο τουρνουά Παμπαίδων 2004 της ΕΣΚΑ. Αγωνίστηκαν όλοι  οι αθλητές του τμήματος πήραν εμπειρίες από τα ματς και βελτιώθηκαν και έβαλαν τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν.

Το τμήμα ΜΙΝΙ 2005 του Συλλόγου μας με προπονητή τον ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ και έφορο τον ΚΟΛΟΒΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ συμμετείχε στο τουρνουά Μίνι 2005 της ΕΣΚΑ.  Η παρουσία του τμήματος ήταν εξαιρετική, όλοι  οι αθλητές του τμήματος  αγωνίστηκαν,πήραν εμπειρίες από τα ματς και βελτιώθηκαν και έδειξαν ότι η φουρνιά του των αθλητών γεννημένων το 2005 θα αποτελέσει το μέλλον της ομάδας τα επόμενα χρόνια. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους αφού όλα έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και έδειξαν ότι με δουλειά και υπομονή μπορούν να πετύχουν πολλά πράγματα.

Το τμήμα ΠΡΟΜΙΝΙ 2006-2007 του Συλλόγου μας με προπονητή τον ΚΑΡΦΗ ΧΡΗΣΤΟ υπεύθυνο του τμήματος τον ΚΑΤΣΕΝΟ ΙΩΑΝΝΗ και έφορο του τμήματος τον  ΚΑΤΣΙΦΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ συμμετείχε στο τουρνουά Προμίνι της ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ.  Η παρουσία του τμήματος ήταν εξαιρετική, όλοι  οι αθλητές του τμήματος  αγωνίστηκαν, πήραν εμπειρίες από τα ματς βελτιώθηκαν και έδειξαν ότι η φουρνιά του των αθλητών γεννημένων το 2006-2007 έχει πολύ μέλλον. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους αφού όλα έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους έπαιξαν και ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι.

Τα τμήματα τον Ακαδημιών Αγοριών και Κοριτσιών του Συλλόγου μας με προπονητές τους ΛΑΓΟ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ και ΣΙΔΕΡΗ ΙΩΑΝΝΗ και έφορο όλων των τμημάτων τον ΠΡΑΤΗΛΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟ αποτελούν τη βάση και την καρδιά της ομάδα μας. Όλα τα παιδιά μυήθηκαν από τους προπονητές τους στα μυστικά του μπάσκετ, έπαιξαν, ευχαριστήθηκαν, χάρηκαν και έμαθαν τη σεζόν που μας πέρασε και σιγά σιγά θα αποτελέσουν και αυτά τις επόμενες φουρνιές παικτών και παικτριών της ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ. Μπράβο αξίζει σε όλα τα παιδιά της Ακαδημίας μας και ευχόμαστε να συνεχίσουν έτσι και να προχωρούν συνέχεια.

 Η ομάδα μας φέτος για 3η συνεχόμενη σεζόν διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ''ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΚΟΣ'' για τις κατηγορίες Εφήβων, Παίδων, Παμπαίδων και Μίνι με τη συνολική συμμετοχή να ανέρχεται στις 60 ομάδες γεγονός που μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο τη διοργάνωση που έχει γίνει πλέον θεσμός και πραγματοποιείται κάθε χρόνο  και συμμετέχουν σύλλογοι απ' όλη την Αττική.

Επίσης η ομάδας μας διοργάνωσε για 5η συνεχόμενη σεζόν το ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ BASKETBALL SUMMER CAMP όπου αγόρια και κορίτσια της ομάδας και όχι μόνο συμμετείχαν και με το άρτιο προπονητικό πρόγραμμα μας βελτιώθηκαν ατομικά σε κομμάτια της βασικής τεχνικής του μπάσκετ.

Τέλος για 4η συνεχόμενη σεζόν πραγματοποιήθηκε το 3on3 ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ με μεγάλη συμμετοχή στο κλ. Ανθούπολης.

 Έτσι λοιπόν έχουμε την ολοκλήρωση μιας δύσκολης σεζόν που μας βρίσκει σοφότερους και πιο σίγουρους για το μέλλον και με δουλειά, υπομονή και επιμονή θα είμαστε ακόμα καλύτεροι τη νέα σεζόν».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ο Κάργιαννης νέος προπονητής στην Ακαδημία! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας