Τελευταία ενημέρωση 18:35, 24 Απρ 2024

Η ζημιά του Σάκιτς φέρνει Νάτσο στο Μπρεστ!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

«Ξινό» βγήκε στον Ατρόμητο το αποψινό φιλικό με την ΑΕΚ καθώς ο Σάκιτς αποχώρησε τραυματίας και θα χάσει το ματς με τη Ντιναμό, την στιγμή που μάλλον θα λείψει και ο Κιβρακίδης. Το ευχάριστο τουλάχιστον είναι ότι ο Νάτσος που ξεκίνησε δεξί μπακ τα πήγε εξαιρετικά και αν κληθεί να ξεκινήσει στο Μπρεστ θα είναι μια πολύ αξιόπιστη λύση.

Ο  Αυστριακός μπακ που πέρασε στο φιλικό με την ΑΕΚ σαν αλλαγή, δέχθηκε «σκαριά» στο πέλμα του δεξιού ποδιού από τον Λούκας Μπογιέ και αποχώρησε τραυματίας λίγο πριν το φινάλε για να του γίνουν ράμματα. Αυτό το χτύπημα έκανε δικαιολογημένα  έξαλλο τον τεχνικό διευθυντή  Γιάννη Αγγελόπουλο, ο οποίος φώναξε έντονα από τον πάγκο στον Σιδηρόπουλο, που δεν «κιτρίνισε» τον παίκτη της Ένωσης, αν και είχε δείξει νωρίτερα άλλες κάρτες. Αλλά τι να περιμένει κανείς από τον Σιδηρόπουλο....

Σε κάθε περίπτωση ο 20χρονος Νάτσος έδειξε ότι μπορεί να ανταποκριθεί εξίσου καλά καλύπτοντας το κενό των σαφώς πιο έμπειρων Σάκιτς, Κιβρακίδη ενώ και αν ο Κάναντι αποφασίσει να ανακατέψει διαφορετικά τη τράπουλα.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 21 Ιούλιος 2018 23:41
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Έξαλλος με Μπογέ ο Κάναντι! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας