Τελευταία ενημέρωση 19:58, 19 Απρ 2024

Πρεμιέρα για το 4ο τουρνουά του Δικτύου Σχολών!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στο ιστορικό Ναύπλιο ξεκινά σήμερα και ολοκληρώνεται την Τετάρτη, το 4ο τουρνουά του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του  Τάκη Μιχαλέτου. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Ανοίγει τις πύλες του το 4ο τουρνουά που πραγματοποιεί το Δίκτυο Σχολών της ομάδας μας αφιερωμένο στη μνήμη του αξέχαστου τεχνικού διευθυντή των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ Ατρόμητος Τάκη Μιχαλέτου.

Μετά από τρεις επιτυχημένες διοργανώσεις στο Λουτράκι, το φετινό τουρνουά λαμβάνει χώρα στο Ναύπλιο υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων σε συνεργασία με την τοπική σχολή μας «Ακαδημία 98 Ναυπλίου».

Το «4ο τουρνουά Soccer Schools Τάκης Μιχαλέτος» ξεκινά την Δευτέρα 25 Ιουνίου και ολοκληρώνεται την Τετάρτη 27 Ιουνίου, με την τελετή λήξης να είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη στις 12.30.

Στο τουρνουά θα συμμετέχουν δύο ηλικιακές κατηγορίες Παιδικό(2003-2004) και Παμπαιδικό(2004-2005) με τη συμμετοχή έξι ομάδων σε κάθε κατηγορία.
Οι ομάδες που συμμετέχουν είναι: ΑΚΑΔΗΜΙΑ 98 ΝΑΥΠΛΙΟΥ, ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ, ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ & FAMILY SPORT CLUB.

Τον συντονισμό του τουρνουά θα έχει ο Υπεύθυνος του Δικτύου Σχολών Atromitos soccer Schools, Τόλης Αποστόλου.»

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πρεμιέρα με ενθουσιασμό ο Ευρωπαίος Atromitos! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας