Τελευταία ενημέρωση 00:18, 24 Μαρ 2018

Ήμαρτον! Πάλι εμείς θα την πληρώσουμε;

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

«Όταν στον βάλτο πλακώνονται τα βουβάλια τη πληρώνουν τα βατράχια». Κάτι τι που είναι απόσταγμα λαϊκής σοφίας δεν είναι τυχαίο.

Το συναντάς πάντα στο δρόμο σου. Για διακοπή πηγαίνει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και μάλιστα επ’ αόριστο έπειτα από τα χθεσινά γεγονότα στη Τούμπα.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης έχει προγραμματίσει επαφές με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, αλλά και με στελέχη της UEFA που είναι επιφορτισμένα με την εποπτεία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και μπορεί οι αποφάσεις να φτάσουν σε ακραία επίπεδα, όπως η οριστική διακοπή του φετινού πρωταθλήματος και η μη συμμετοχή των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Είναι χαρακτηριστικό ότι κυβερνητικά στελέχη σχολίαζαν αργά το βράδυ της Κυριακής: «Πιάσαμε πάτο, πιο κάτω δεν έχει»!

Με λίγα λόγια πάλι ο Ατρόμητος θα την πληρώσει. Και οι άλλες ομάδες θα την πληρώσουν αλλά εμάς μας ενδιαφέρει μόνο ο Ατρόμητος.

Ο Ατρόμητος της υγείας, του καλού ποδοσφαίρου, του ποδοσφαιρικού πολιτισμού στην κερκίδα. Ο Ατρόμητος με τις 7 εκτός έδρας νίκες που άμα τον…άφηναν θα μπορούσε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Και ότι και αν γίνει πάλι ο Ατρόμητος θα την πληρώσει γιατί όσο καθυστερήσει η λήξη του πρωταθλήματος τόσο και θα επιβαρυνθεί ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς και θα λιγοστέψει ο χρόνος διακοπών για τους παίκτες. Το σενάριο για μη συμμετοχή στην Ευρώπη είναι βέβαια πολύ τραβηγμένο αλλά αυτό και αν επαληθευθεί θα είναι ότι πιο οδυνηρό!.

Brizolakia
Top Sound
Hatzi
Coffee Lab
κέντρα ξένων γλωσσών Δραμισιώτη
Μπακαράς
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας