Τελευταία ενημέρωση 21:58, 24 Φεβ 2018

Τιμήθηκε ο ατρόμητος Αντώνης Βιντζηλαίος

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Τον διακεκριμένο περιστεριώτη Αντώνη Βιντζηλαίο τίμησε ο Δήμος Περιστερίου, αλλά και ο Ατρόμητος σε εκδήλωση που έγινε στο Δημαρχειακό Μέγαρο. Το δελτίο τύπου της ομάδας αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος δεν θα μπορούσε να λείπει από την τιμητική εκδήλωση του Δήμου Περιστερίου προς τιμήν του καθηγητή μαιευτικής-γυναικολογίας και Διευθυντή Μαιευτικής-Γυναικολογίας του Νοσοκομείου Winthrop της Νέας Υόρκης, Αντώνη Βιντζηλαίου.

Ο κ. Βιντζηλαίος ζει και εργάζεται στην Αμερική απ’ όπου και παρακολουθεί κάθε αγώνα της αγαπημένης του ποδοσφαιρικής ομάδας, του Ατρόμητου. Μάλιστα πρόκειται για φανατικό υποστηρικτή της ομάδας αφού έχει χρησιμοποιήσει αρκετές φορές το Atromitos store για να αγοράσει φανέλες της αγαπημένης του ομάδας.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός βρέθηκε στην τιμητική εκδήλωση το βράδυ της Τετάρτης στο Δημαρχείο Περιστερίου τιμώντας με την παρουσία του τον κ. Βιντζηλαίο και συνομιλώντας για αρκετή ώρα μαζί του σε θέματα σχετικά με την ομάδα μας.

Ο κ. Σπανός πρόσφερε μαζί με τον Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη, στον κορυφαίο καθηγητή μια υπογεγραμμένη φανέλα της ομάδας με το όνομα του κ. Βιντζηλαίου τυπωμένο στην πλάτη μαζί με το νούμερο 10.

Άλλωστε η ομάδα μας δεν θα μπορούσε να μην τιμήσει ένα σπουδαίο πρότυπο Περιστεριώτη που έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στα δρώμενα μαιευτικής της Αμερικής και φυσικά υποστηρίζει ακόμα και από τόσα χιλιόμετρα μακριά την ομάδα της καρδιάς μας.

Τον κ. Βιντζηλαίο τίμησε μαζί με τον πρόεδρο Γιώργο Σπανό και ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Μπέτσης.»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Να επιστρέψει στις νίκες η Κ20 »
Brizolakia
Top Sound
Hatzi
Coffee Lab
κέντρα ξένων γλωσσών Δραμισιώτη
Μπακαράς
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας