Τελευταία ενημέρωση 01:18, 25 Φεβ 2018

Και από τον Ατρόμητο έχουν αφαιρεθεί δύο βαθμοί!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα ξεκινάει πάλι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και κάθε φορά που βλέπουμε τη βαθμολογία στην τηλεόραση, ή την ακούμε από το ραδιόφωνο γίνεται ειδική αναφορά στο γεγονός ότι από τον Παναθηναϊκό έχουν αφαιρεθεί δύο βαθμοί. «Μεγάλη» ομάδα ο Παναθηναϊκός, ενδεχομένως αυτός που λέει τη βαθμολογία να είναι Παναθηναϊκός να θέλει να δικαιολογήσει την βαθμολογία της ομάδας του και να θέλει να κάνει κάθε φορά ειδική αναφορά στην αφαίρεση δύο βαθμών λες και δεν το ξέρουμε. Κάθε μα κάθε φορά να αναφέρεται λοιπόν ότι από τον Παναθηναϊκό έχουν αφαιρεθεί δύο βαθμοί.

Και όμως η βαθμολογία της Σούπερ Λίγκα δεν είναι μόνο αλλοιωμένη ως προς τους βαθμούς που έχουν αφαιρεθεί από τον Παναθηναϊκό. Είναι αλλοιωμένη και ως προς τους βαθμούς που…αφαιρέθηκαν από τον Ατρόμητο και μάλιστα κατά τρόπο χειρότερο. Ενώ οι βαθμοί που έχουν  αφαιρεθεί από τον Παναθηναϊκό οι βαθμοί που αφαιρέθηκαν να είναι εξαιτίας επεισοδίων των οπαδών του, οι βαθμοί που έχουν αφαιρεθεί από τον Ατρόμητο και οι οποίοι δεν αναφέρονται είναι προϊόν κλοπής από τον Μάνταλό και των βοηθών του στο ματς με τη Λάρισα. Βαθμοί που ο Ατρόμητος έπρεπε να έχει στο ενεργητικό του, δύο βαθμοί ίσοι έχουν αφαιρεθεί από τον Παναθηναϊκό αλλά που ο Μάνταλος και ο επόπτης του έκλεψαν. Έκλεψαν τον ιδρώτα των παικτών του και αυτό είναι πολύ χειρότερο.

Το ξέρουμε ότι ποτέ μα ποτέ δεν θα ακούσουμε ότι από τον Ατρόμητο έχουν αφαιρεθεί δύο βαθμοί και θα ακούμε συνεχώς ότι έχουν αφαιρεθεί από τον Παναθηναϊκό.

Και όμως οι βαθμοί που έχει χάσει ο Ατρόμητος είναι το ίδιο σημαντικοί γιατί άμα τους είχε όπως έπρεπε θα ήταν αυτή την στιγμή δεύτερος στη βαθμολογία. Τελεία και παύλα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Αύριο διπλή προπόνηση »
Brizolakia
Top Sound
Hatzi
Coffee Lab
κέντρα ξένων γλωσσών Δραμισιώτη
Μπακαράς
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας