Τελευταία ενημέρωση 17:56, 18 Απρ 2024

Η νέα ομάδα του Κάναντι θα είναι πάλι «ομάδα»!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Αν «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται» τότε η νέα ομάδα που έχτισε ο Νταμίρ Κάναντι στην Αυστρία θα είναι και πάλι «ομάδα». Απόδειξη το τελευταίο φιλικό που έδωσε ο Ατρόμητος σήμερα με αντίπαλο την Γκρασχόπερς με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1

Η ομάδα του Περιστερίου είχε και σε αυτό το φιλικό παιχνίδι πολύ καλή παρουσία αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που είχε για να πάρει ακόμα και τη νίκη.

Η Γκράσχοπερς προηγήθηκε στο ματς στο 21’ όταν μετά από κόρνερ ο Τσέσινγκερ κατάφερε να πάρει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας μας.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Ατρόμητο να έχει αρκετές ευκαιρίες για ισοφάριση αλλά να μην μπορεί να σκοράρει.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Νταμίρ Κάναντι προχώρησε σε επτά αλλαγές με την ομάδα να έχει σταθερότητα στην άμυνα και να προσπαθεί να ισοφαρίσει κάτι που κατάφερε στο 65’ όταν ο Κωτσόπουλος ανατράπηκε στην περιοχή με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει την άσπρη βούλα.

Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο  Ούμπιδες.

Το παιχνίδι από εκεί και πέρα είχε πρωταγωνιστή μόνο τον Ατρόμητο που είχε ευκαιρίες με Ενσικουλού και Κωτσόπουλο.

Ατρόμητος: Μέγιερι, Σάκιτς, Γιαννούλης, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Μπρούνο, Μούγιακιτς, Μπουσούλατζιτς, Μάντσον, Βασιλακάκης, Κουλούρης

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν: Μίρκοβιτς, Νάτσος, Χατζηϊσαίας, Γαρουφαλιάς, Ούμπιδες, Μανούσος, Ενσικουλού, Κωτσόπουλος.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 17 Ιούλιος 2018 21:49
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στο Ελατοχώρι αύριο η Κ20! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας