Τελευταία ενημέρωση 18:21, 16 Απρ 2024

Τσίκος:«Περήφανος που βάλαμε ένα μικρό λιθαράκι για τον Ατρόμητο»!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μια από τις πιο δυσάρεστες καταστάσεις βίωσε ακριβώς πριν από 20 χρόνια η «οικογένεια» του Ατρόμητου όταν η ομάδα βρέθηκε στα «τάρταρα της Δ’ Εθνικής» αλλά για καλή της τύχη δύο νέοι επιχειρηματίες ο Βασίλης Τσίκος και ο Κώστας Σταθάκης την ανέλαβαν, την βοήθησαν να σταθεί στα πόδια της, να μην γκρεμοτσακιστεί και να δημιουργήσουν το πρώτο ζυμάρι που έφερε μερικά χρόνια αργότερα τον Γιώργο Σπανό στο Περιστέρι.

Ο Βασίλης Τσίκος που διατέλεσε πρόεδρος του Ατρόμητου εκείνη την περίοδο μιλώντας στο peristerisports.gr δεν έκρυψε την χαρά του για το γεγονός ότι ακόμη και τώρα, είκοσι χρόνια μετά, οι φίλαθλοι του Ατρόμητου δεν έχουν ξεχάσει τη διοίκηση που έχει μείνει στα χείλη των απλών φιλάθλων ως «διοίκηση Τσίκου – Σταθάκη».

«Αυτό που με συγκινεί ιδιαίτερα είναι ότι ο κόσμος συνεχίζει να λέει πολύ καλά για εμάς και νιώθουμε περήφανοι που βάλαμε ένα μικρό λιθαράκι για να είναι ο Ατρόμητος σήμερα τόσο μεγάλος. Η ομάδα θυμάμαι ότι ήταν για το τοπικό πρωτάθλημα και μας ζητήθηκε να βοηθήσουμε. Ήμασταν άγνωστοι στο ποδόσφαιρο κάναμε μια αγνή προσπάθεια για να βάλουμε πάλι τον Ατρόμητο στις μεγάλες κατηγορίες» λέει ο Βασίλης Τσίκος και συνεχίζει: «Είχαμε καταστήματα εστίασης μαζί με τον Κώστα τον Σταθάκη και μπορώ να σας πω ότι την αγαπήσαμε πολύ την ομάδα. Εγώ την πονάω ακόμη. Το Περιστέρι ήταν τα όνειρα μας, ήταν η αγάπη μας, εγώ πήρα γυναίκα από το Περιστέρι και θέλαμε με όλο το πάθος μας να βοηθήσουμε τον Ατρόμητο σε μια πολύ δύσκολη στιγμή».

Στο ερώτημα αν θα γύριζε το χρόνο πίσω τι θα προσπαθούσε να μην επαναλάβει ο Βασίλης Τσίκος ήταν κάθετος: «Εμείς λόγω της απειρίας μας κάναμε λάθη στις επιλογές παικτών, στις επιλογές προπονητών. Μας έλεγαν να πάρουμε ένα παίκτη 26 ετών και αυτός ήταν 35. Άλλες εποχές θα μου πείτε.  Είχαμε μπει σε ένα χώρο που δεν ξέραμε απολύτως τίποτα, από τον δεύτερο χρόνο αρχίσαμε να αποκτάμε μια μικρή εμπειρία.

Γι’ αυτό λοιπόν και ο σημερινός Ατρόμητος πάει πάρα πολύ καλά. Ο κύριος Σπανός γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο έχει βάλει σε μια καίρια θέση τον κύριο Αγγελόπουλο που επίσης είναι άριστος γνώστης γι’ αυτό και έχει αποτελέσματα».

Και ο Βασίλης Τσίκος κατέληξε ως εξής: «Αυτό που θα ήθελα να γίνει μέσα από την καρδιά μου είναι να δω όλα τα παιδιά του Περιστερίου να γίνονται Ατρόμητοι. Αυτό πρέπει να είναι το σύνθημα μας και να μην είναι ούτε Ολυμπιακοί, ούτε Παναθηναϊκοί ή ΑΕΚ. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη δυσκολία από αυτό το πράγμα. Το πιο δύσκολο είναι να ζυμωθούν τα παιδιά γιατί έχουν χαθεί πολλά χρόνια αλλά μέσα από προσπάθεια το Περιστέρι μπορεί να το πετύχει. Και άμα το πετύχει να είστε σίγουροι ότι μέχρι και πρωτάθλημα μπορεί να διεκδικήσει επί ίσοις όροις».

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Οκτώβριος 2018 20:36
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Λύγισε στο τελευταίο 8λεπτο στο Φάληρο (8-6) »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας