Τελευταία ενημέρωση 05:16, 18 Απρ 2024

Ο Κουλούρης τον γλίτωσε από τα...κουλούρια (1-0)

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

 Από τα δεύτερα συνεχόμενα «κουλούρια» μέσα στο Περιστέρι μετά το 0-0 με τη Ξάνθη γλίτωσε τον Ατρόμητο ο Ευθύμης Κουλούρης καθώς με το τρίτο φετινό του γκολ που είναι και το τρίτο της ομάδας στο πρωτάθλημα, χάρισε τη νίκη με σκορ 1-0 επί της Λαμίας των πέντε πρώην παικτών του (Καραγκούνης, Επστάιν, Καραμάνος, Δημούτσος, Σκόνδρας) που τον διατηρεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Ατρόμητος παρατάχθηκε με ένα νέο σχήμα 3-4-3 αντί του συνηθισμένου 4-4-2 που είχε τις δυσκολίες του και χρειάζεται πίστωση χρόνου εφόσον ο Κάναντι επιμείνει σε αυτό. Δεν ενθουσίασε, δεν καθάρισε το ματς με παίκτη παραπάνω για μισή ώρα, τουλάχιστον σημασία έχει ότι κατάκτησε τους τρεις βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο, τα πράγματα ήταν μάλλον ισορροπημένα, όπως «αποτύπωσαν» και τα στατιστικά. Η Λαμία ξεκίνησε σχετικά καλύτερα στο ματς και ήταν εκείνη που έδειχνε να έχει τον έλεγχο του αγώνα.

Με πίεση ψηλά και την δυνατότητα να παίξει στην «κόντρα», δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τν αντίπαλό της, ενώ ήταν αυτή που είχε και την καλύτερη φάση, στο 22’, με τον Μπερτόλιο να βρίσκει τον Βασιλαντωνόπουλο, εκείνον να σουτάρει από θέση μέσα δεξιά και τον Καρασαλίδη να διώχνει με το πόδι σε κόρνερ, με τον Μέγερι εξουδετερωμένο!

Από το σημείο εκείνο και μετά, ο Ατρόμητος ανέβασε κάπως την απόδοσή του και άρχισε να απειλεί, έστω και με μακρινά σουτ, με την διαρκή εναλλαγή θέσεων των Ενσικουλού, Ουγκράι και Κουλούρη να αποδίδει… καρπούς τελικά στο 43’...

Όταν ο Μάντσον έκανε την «καλοζυγισμένη» σέντρα και ο Κουλούρη βγήκε στην «πλάτη» της αντίπαλης άμυνας, πετυχαίνοντας το τρίτο γκολ της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα και ισάριθμο δικό του, μαζί με το 1-0.

 Στην επανάληψη, παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα που αποκόμισε ο Ατρόμητος πριν ακόμα συμπληρωθεί μια ώρα παιχνιδιού, με την αποβολή του Δημούτσου με δεύτερη κίτρινη στο 58’, δεν κατάφερε να «καθαρίσει» την υπόθεση νίκη, με ένα δεύτερο τέρμα.

Κι αυτό γιατί, πρώτα ο Βασιλακάκης στο 68’ και ακολούθως οι Ενσικουλού και Κουλούρης στο 83ο και στο 93ο λεπτό «σπατάλησαν» σημαντικές ευκαιρίες για να το πράξουν και να μην φτάσουμε στα… χτυποκάρδια!

Από την άλλη πλευρά, η Λαμία έδειξε να… αφυπνίζεται από την είσοδο του Επστάιν στον αγωνιστικό χώρο, με τον Γερμανό εξτρέμ να είναι πρωταγωνιστής σε δύο περιπτώσεις αλλά να μην φτάνει στην ισοφάριση.

Ίδια… τύχη είχε και η πάρα πολύ δύσκολη προσπάθεια του Μπαράλες, που... οριζοντιώθηκε στη φάση του 75’ με τον Μέγερι να διώχνει με υπερένταση την κεφαλιά του Αργεντινού επιθετικού.

Ενώ πέντε λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90, ο Βάντερσον είδε τη μπάλα σταματάει στη συμβολή των δοκαριών του τερματοφύλακα του Ατρόμητου, στην τελευταία μεγάλη φάση.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Χατζηισαΐας, Γιάννούλης, Μάντσον (71' Ούμπιντες), Βασιλακάκης (78' Κωτσόπουλος), Ουγκράι (60' Μπουσουλάτζιτς), Ενσικουλού, Κουλούρης

Λαμία (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον, Αναστασιάδης (38' Καρυπίδης), Αντέτζο, Δημούτσος, Μπλάζιτς, Καραγκούνης (62' Έπσταϊν), Καραμάνος (69' Σκόνδρας), Μπερτόλιο, Μπαράλες

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 16 Σεπτέμβριος 2018 23:53
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η εξήγηση του Κάναντι για την αλλαγή τακτικής! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας