Τελευταία ενημέρωση 22:15, 18 Απρ 2024

Πεδουλάκης:Τον σεβασμό δεν στον χαρίζει κανείς»!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ετικέτες

Τα κέρδη του χθεσινού αγώνα προσπαθεί να αξιολογήσει ο ΓΣΠ ο οποίος από σήμερα στρέφει την προσοχή του στο ματς με τον Πανιώνιο στο Περιστέρι.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης ανέφερε χθες στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ τα εξής:«κάναμε μεγάλη προσπάθεια να ήμαστε ανταγωνιστικοί. Είναι ένα παιχνίδι που θα μας βοηθήσει πάρα πολύ όσον αφορά το πως αντιμετωπίζεις πιο γρήγορους, πιο ψηλούς και πιο ανταγωνιστικούς παίκτες. Ο Παναθηναϊκός μας έβαλε πράγματα. Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν καταλυτικό για εμάς με τον Καλάθη στο χαμηλό ποστ. Ο Βασιλόπουλος σταμάτησε τη δημιουργία και είχαμε τη δύναμη να μην τα παρατήσουμε για να επιστρέψουμε. Είμαι γενικά ευχαριστημένος και είναι ένα μάθημα για εμάς. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό στην EuroLeague και στο πρωτάθλημα”.

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν περίμενε ένα τόσο καλό ξεκίνημα με τον Γ.Σ.Π., απάντησε: “Είμαστε ομάδα με αρμονία στο διοικητικό κομμάτι, οι παίκτες έχουν καλή ατμόσφαιρα και προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι. Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας. Θέλουμε να πάμε στη δουλειά κάθε μέρα. Μας έχουν βοηθήσει και τα αποτελέσματα. Έχουμε την εμπειρία να μην μας αποπροσανατολίζουν τα καλά λόγια που λένε. Ξεκινήσαμε για να σωθούμε με 500.000 αγωνιστικό μπάτζετ. Περάσαμε στο δεύτερο από τα τέσσερα επίπεδα. Είναι ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ ο Προμηθέας και ο ΠΑΟΚ, κάποιοι σε μεσαίο επίπεδο και αυτοί που παλεύουν για να σωθούν. Εμείς θέλουμε να ανέβουμε στο δεύτερο επίπεδο και έχουμε δουλειά στην άμυνα. Το σεβασμό δεν στον χαρίζει κανένας. Ό,τι δουλεύεις αυτά θα παρουσιάσεις”.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, τόνισε: “Κερδίσαμε ένα παιχνίδι που παίξαμε καλά επιθετικά στα τρία πρώτα δεκάλεπτα. Στην άμυνα ήμασταν σταδιακά καλύτεροι στο πρώτο και στο τρίτο δεκάλεπτο. Στο τελευταίο δεκάλεπτο τα χάσαμε όλα. Χάσαμε εύκολα καλάθια και ελεύθερα σουτ και γι’ αυτό σκοράραμε μόνο έντεκα πόντους. Αν και γενικά είχαμε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια, το Περιστέρι ήταν κοντά και μας έκανε να υποφέρουμε στο τέλος. Χάσαμε όλα τα τριάρια. Ο Λοτζέσκι αρρώστησε χθες το βράδυ. Έπρεπε να ανασυνταχθούμε, χάσαμε τη χημεία μας σε κάποια πράγματα. Ωστόσο βρήκαμε τον δρόμο μας παίζοντας κάποιες στιγμές με τρεις κοντούς και με τον Τόμας σε θέση “3” που δεν το συνηθίζει. Σε γενικές γραμμές τα πρώτα τριάντα λεπτά εξελίχτηκαν λογικά. Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα που χάσαμε τα ελεύθερα σουτ από κοντά και μακριά είχε ως αποτέλεσμα να μειωθεί η διαφορά και γι’ αυτό και έπεσε η παραγωγικότητά μας και είχαμε επιπλοκές στο παιχνίδι”.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Δεκέμβριος 2018 19:54
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ήττα από Γραμματικό οι Γυναίκες »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας