Τελευταία ενημέρωση 06:25, 16 Απρ 2024

Οι αξίες (λέγε με Ούμπι) επιβραβεύονται!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Την αξία που ακούει στο όνομα Χαβιέρ Ούμπιντες επιβράβευσε ο Ατρόμητος καθώς ανανέωσε το συμβόλαιο του για ένα ακόμη χρόνο και όλα δείχνουν ότι ο σπουδαίος Αργεντίνος θα κρεμάσει, έτσι όπως πρέπει, τη φανέλα του στο Περιστέρι.

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο αρχηγός, Χαβιέ Ούμπιντες θα συνεχίσει να ηγείται της ομάδας μας μέχρι το 2019!

Ο Αργεντίνος ηγέτης του Ατρομήτου βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ομάδας με σκοπό να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019, παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Η ανανέωση του αρχηγού ήταν επιθυμία τόσο της Διοίκησης της ομάδας όσο και του κόσμου αφού ο Χαβιέ Ούμπιντες είναι γνωστό ότι εκτός από ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής εντός των γηπέδων είναι και ο ηγέτης των αποδυτηρίων της ομάδας μας.

Για το λόγο αυτό οι άνθρωποι της ομάδας δημιούργησαν με αφορμή την υπογραφή του νέου συμβολαίου του αρχηγού μια συλλεκτική εμφάνιση του Ατρομήτου που μπροστά ανέφερε τις 190 συμμετοχές του με την ομάδα και στο πίσω μέρος τη διάρκεια του νέου συμβολαίου(2019).

Ο ηγέτης του Ατρομήτου δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος με την ολοκλήρωση της συμφωνίας και ευχαρίστησε θερμά τον μεγαλομέτοχο της ομάδας κ. Γιώργο Σπανό, τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο και τον προπονητή Νταμίρ Κάναντι για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

Συμπλήρωσε ότι θα ήθελε τον υπέροχο κόσμο του Ατρόμητου στο πλευρό της ομάδας και την επόμενη χρονιά ενώ τόνισε πως το όνειρο του θα ήταν να «κρεμάσει τα παπούτσια του» αγωνιζόμενος για τη φανέλα με το Αστέρι!»

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Μάιος 2018 17:38
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στους Μεσογειακούς Αγώνες ο Βιταλιώτης! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας