Τελευταία ενημέρωση 15:10, 20 Μαρ 2019

Σφραγίδα ποιότητας το σεμινάριο του Ατρόμητου!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ένα επιμορφωτικό σεμινάριο που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από εκείνα που διοργανώνουν μεγάλα club του εξωτερικού αλλά και επίσημοι φορείς του ποδοσφαίρου πραγματοποίησε ο Ατρόμητος  στο «Μαζαράκη» για τους προπονητές του Δικτύου Σχολών αλλά και των περιστεριώτικων ομάδων που επιτέλους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της «μεγάλης» ομάδας της πόλης μας.

Περισσότεροι από 130 προπονητές έλαβαν μέρος και κυριολεκτικά ενθουσιάστηκαν τόσο για την οργάνωση και το υψηλό επίπεδο του σεμιναρίου όσο και από την άριστη φιλοξενία των ανθρώπων  της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Στο χαιρετισμό του ο διοργανωτής και τεχνικός διευθυντής υποδομών της ΠΑΕ Ατρόμητος, Τόλης Αποστόλου καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους προπονητές στο 2ο σεμινάριο που διοργανώνει η ομάδα και τόνισε ότι μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις ενισχύεται η δυναμική τόσο της ΠΑΕ Ατρόμητος όσο και των ομάδων που ανήκουν στο δίκτυο σχολών. Ο  Αποστόλου ανέφερε ότι στόχος της ΠΑΕ Ατρόμητος είναι να συνεργάζεται με όσο το δυνατόν περισσότερους συλλόγους δίνοντας τις κατευθύνσεις για την ενίσχυση των ακαδημιών τους. Συγκίνηση προκάλεσε η αναφορά του στον αείμνηστο και οραματιστή των Ακαδημιών του Ατρόμητου Τάκη Μιχαλέτο

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Μπέτσης που χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντικό το σεμινάριο λόγω της παρουσίας συλλόγων από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά κυρίως από την πόλη που δραστηριοποιείται ο Ατρόμητος.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης δήλωσε υπερήφανος για το επίπεδο που έχει φτάσει ο Ατρόμητος και ευχαρίστησε για την προσφορά τους στο σύλλογο όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχημένης προσπάθειας των τελευταίων ετών.

Την αναγκαιότητα πραγματοποίησης τέτοιων σεμιναρίων από τις μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες τόνισε και ο συντονιστής Εθνικών ομάδων στις αναπτυξιακές ηλικίες, Θεόδωρος Ελευθεριάδης που εξήρε τη λειτουργία των υποδομών της ομάδας.

Με την ολοκλήρωση των χαιρετισμών ξεκίνησαν οι επιμορφωτικές ομιλίες του σεμιναρίου, τις οποίες οι προπονητές παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποκομίζοντας σπουδαία συμπεράσματα για τις τεχνικές προπόνησης και συμπεριφοράς που θα ακολουθήσουν στο μέλλον.

Οι ομιλητές ήταν ο διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών και υπεύθυνος εκπαίδευσης του δικτύου, Ευάγγελος Μπεκρής, ο γυμναστής της ΠΑΕ Ατρόμητος, Σωτήρης Ρούσσης, ο ψυχολόγος και επιστημονικός συνεργάτης σχολών UEFA, Αχιλλέας Υφαντίδης και η σύμβουλος άσκησης, Ελένη Πετρουλάκη που ασφαλώς έκλεψε την παράσταση.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης μέρας πραγματοποιήθηκαν διαλλείματα για καφέ και γεύμα προσφορά των χορηγών του σεμιναρίου.

Για την επιτυχία της οργάνωσης συνετέλεσαν τα μέγιστα απο πλευράς ΠΑΕ η Αντιπρόεδρος Κάτια Κοξένογλου και ο Σπύρος Μπουλούσης.

Στην γραμματειακή υποστήριξη τεράστια η προσφορά της Άννα Μπαντράνη και της Μαρία Μίχα(φωτό κάτω) και στο δημιουργικό κομμάτι (video) ήταν αισθητή η παρουσία του ξεχωριστού Άρη Σαρακηνού. Σημαντική τέλος και η βοήθεια  του Σίμου Συμεωνίδη, του Σωτήρη Ρίζου, της Βούλας Τσάκα και της Δήμητρας Πλαστήρα.