Τελευταία ενημέρωση 04:22, 19 Απρ 2024

Επίσκεψη Αποστόλου στο Πολύκαστρο!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Yπεύθυνος του δικτύου Σχολών Ατρόμητου  και επικεφαλής του τμήματος scouting της ΠΑΕ Τόλης Αποστόλου, είχε συνάντηση με του υπευθύνους της ακαδημίας Ποδοσφαίρου Α.Ε. Πολυκάστρου και συγκεκριμένα με τον Υπεύθυνο της Ακαδημίας Πασχάλη Δελήπαλτα και τον τεχνικό διευθυντή  Παύλο Μπάπκα.

Συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τον προγραμματισμό της νέας σεζόν 2018 -2019 σε ότι αφορά την λειτουργία της Ακαδημίας.

Ειδικότερα,  συζητήθηκε η πρόοδος του κάθε αθλητή σύμφωνα με το ετήσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και τα εργομετρικά που είχαν υλοποιηθεί από τον καθηγητή  Ευάγγελο Μπεκρή για την σεζόν που μας πέρασε.

Ο Τόλης Αποστόλου έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος σχετικά με το εκπαιδευτικό πλάνο που είχε δοθεί και για την πρόοδο και εξέλιξη των μικρών ποδοσφαιριστών, εξάλλου η διαπίστωση για την γενική αγωνιστική εικόνα είχε υλοποιηθεί από κοντά για όλα τα τμήματα όταν και παρευρέθηκε στο 2ο τουρνουά Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Α.Ε. Πολυκάστρου Atromitos FC Soccer School της Ακαδημίας που έγινε τον περασμένο Ιούνιο.

Τέλος εκθείασε την εξαιρετική λειτουργία της Ακαδημίας και το μεράκι που υπάρχει από όλους όσους ασχολούνται  και τόνισε ποσό σημαντικό είναι για τον Ατρόμητο σε μια ακριτική πόλη όπως είναι το Πολύκαστρο να κυματίζει ψηλά στο γήπεδο η σημαία του Ατρόμητου.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 13 Ιούλιος 2018 18:47
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Κουλούρης:«Παράδειγμα για εμένα ο Μήτρογλου»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας