Τελευταία ενημέρωση 21:50, 19 Απρ 2024

«Μαγική εικόνα» ή ήττα της Κ19 στο Κορωπί!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ετικέτες

Σκέτη «μαγική εικόνα» είναι η ήττα του Ατρόμητου Κ19 από την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού  στο Κορωπί με σκορ μάλιστα 4-2 που  για όσους δεν είδαν το ματς θα πιστεύουν ότι αποτέλεσε περίπατο των πρασίνων.

Η αλήθεια όμως είναι εντελώς διαφορετική καθώς ο Ατρόμητος ενώ έχανε γκολ, ο Παναθηναϊκός μόνο έβαζε στις λίγες ευκαιρίες του και στην επανάληψη παρά το διαρκές σφυροκόπημα του δεν μπόρεσε να πάρει ούτε την ισοπαλία.

Το παιχνίδι ξεκίνησε και στο πρώτο λεπτό ο Ατρόμητος είχε δοκάρι σε σέντρα σουτ του Τριμμάτη ενώ έχασε δύο τετ α τετ με τους Βαγγέλη- Τριμμάτη.

Στο 14’ ο Ηλιάδης εκτέλεσε φάουλ, επικράτησε σύγχυση στην αντίπαλη εστία και μέσα σε όμιλο παικτών από κόντρα ήρθε το γκολ. Το 2-0 έγινε  στο 19’ με σουτ του Καλομοίρη από το ύψος της αντίπαλης περιοχής.

Και στο 23’ ο Καραγιαννίδης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Στο 45’ ήρθε το 3-0 από σέντρα του Καλομοίρη και καρφωτή κεφαλιά του Ζαγαρίτη.

Στο 55’ από κόρνερ  ο Ατρόμητος μείωσε 3-1 με κεφαλιά του Ρούνη, ενώ στο 65’ ήρθε το 3-2 με σουτ του Τριμμάτη έξω από τη μεγάλη περιοχή του Παναθηναϊκού.

Το παιχνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά στο τελευταίο 20λεπτο με τον Ατρόμητος να σφυροκοπεί αλλά τελικά ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ στο 90’ με σουτ του Ηλιάδη μέσα από την περιοχή.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης (60’ Παλασκώνης), Ζωγραφάκης, Καραγιάννης, Μανιδάκης, Σερπέζης, Ηλιάδης, Ζαγαρίτης, Καλομοίρης (70’ Παπαθανασίου), Αθανασακόπουλος, Παπαδόπουλος (29’ Σπίνος).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μανδάς, Νταούλιας, Βιταλιώτης, Χοχλαστός, Λώλος, Ξενοπανάγος, Χριστόπουλος, Τσακίρης, Τριμμάτης, Ρούνης, Βαγγέλης. Έπαιξαν και οι Ιωαννίδης, Λεόπουλος, Πετσίτης.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17 Δεκέμβριος 2018 16:31
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ίβιτσα Όσιμ είχες απόλυτο δίκιο! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας