Τελευταία ενημέρωση 19:44, 16 Απρ 2024

Απίστευτο! Έβαλε 6 γκολ αλλά ήρθε 3-3!

Κατηγορία Ανθούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ένα από τα απίστευτα παιχνίδια στην ιστορία  του αθηναϊκού ποδοσφαίρου πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Χωράφας ανάμεσα στην Ανθούπολη και τη Λυκόβρυση για τη πρεμιέρα του 3ου ομίλου της Β' κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι που προέρχονταν από δύο προκρίσεις στο κύπελλο ΕΠΣΑ κιαι μπήκαν στο πρωτάθλημα με άριστη ισοπαλία παραχώρησαν ισοπαλία με 3-3 αλλά το παράδοξο είναι ότι κανένα από τα τέρματα δεν σημείωσε παίκτης της Λυκόβρυσης.

Και τα έξι γκολ προήλθαν από παίκτες της Ανθούπολης κάτι που σημαίνει ότι τρία εξ' αυτών είναι αποτέλεσμα αυτογκόλ από φάσεις που σπάνια συναντάς στα γήπεδα.

Γι' αυτό και το Φύλλο Αγώνα που έκλεισε ο διαιτητής στην παράγραφο γκολ δεν αναφέρει κανένα όνομα παίκτη της Λυκόβρυσης οι οποίοι δεν είχαν συμμετοχή στα τέρματα που σημείωσε η ομάδα τους.

Τα γκολ πέτυχαν οι Ρεζτσόφ (πέναλτι), Στρείδης, Παππάς, και τα αυτογκόλ Τομπουλίδης, Λέκκας. Το τρίτο γκολ της Λυκόβρυσης δεν έχει...σκόρερ σύμφωνα με το φύλλο αγώνα προήλθε ωστόσο από παρέμβαση παίκτη της Ανθούπολης που ουδείς κατάλαβε!

Ξεκίνησαν οι Κοσκινας, Τσάγκης, Τζεβελέκος, Τσιμώτας, Λέκκας, Τομπουλίδης, Ρετζσόβ, Δούμας, Πυλαρινός, Κυριαζής, Ν. Στρείδης. Την 18αδα συμπλήρωσαν οι Δούκας, Κουσάι, Παππάς, Μπέζιος, Μελέτης,Ρουμελιωτάκης,

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Σεπτέμβριος 2018 17:10
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Νίκη με ανατροπή στον Γκυζιακό! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας