Τελευταία ενημέρωση 10:53, 19 Απρ 2024

«Μεγάλους δρόμους» με Παχατουρίδη στην Περιφέρεια!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μεγάλους δρόμους στον αθλητισμό της πόλης μας μπορεί να ανοίξει η υποψηφιότητα του Ανδρέα Πατατουρίδη για την Περιφέρεια της Αττικής και γιατί όχι να κάνει μελλοντικά ένα μεγάλο όνειρο πραγματικότητα: Να αποκτήσει ο Ατρόμητος, να αποκτήσει η πόλη μας ένα νέο σύγχρονο δημοτικό στάδιο!.

Ένα όνειρο που μέχρι τώρα ίσως και να μην μπορούμε να το προφέρουμε όμως δειλά δειλά αρχίζει να εμφανίζεται μπροστά σας!

Ήδη τα πρώτα και πολύ εύστοχα σχόλια που έκαναν οι φίλαθλοι του Ατρόμητου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μόλις έμαθαν ότι «κλείδωσε» η υποψηφιότητα του Παχατουρίδη αφορούσαν το ενδεχόμενο κατασκευής ενός νέου γηπέδου που θα αλλάξει επίπεδο και θα εκτοξεύσει κυριολεκτικά τον Ατρόμητο.

Το δημοτικό στάδιο όσο και αν εκσυγχρονίστηκε τα τελευταία χρόνια λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Ατρόμητου και να έγινε πολύ φιλικό και συμπαθητικό δεν παύει να είναι ένα γήπεδο που χτίστηκε το 1957.

Η εκλογή του Ανδρέα Παχατουρίδη που την θεωρούμε το πιο πιθανό σενάριο από την στιγμή που θα «κατέβει» υποψήφιος είναι βέβαιο ότι μπορεί να αρχίσει να κάνει πραγματικότητα, όσα και αν οι καιροί είναι δύσκολοι, το όνειρο χιλιάδων περιστεριωτών πραγματικότητα αφήνοντας πίσω του ιστορία!

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 24 Σεπτέμβριος 2018 20:05
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Κλειστές σήμερα όλες οι ανοικτές εγκαταστάσεις! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας