Τελευταία ενημέρωση 08:46, 16 Απρ 2024

Επίσημα στο αστέρι ο Γαρουφαλιάς!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Τη πρώτη μεταγραφή για τη νέα σεζόν ανακοίνωσε η ομάδα του Περιστερίου, με τον Ηρακλή Γαρουφαλιά να φοράει τη φανέλα με το αστέρι. Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται επίσημα το 1ο νέο μέλος της οικογένειας της για την αγωνιστική περίοδο 2018-19, τον Ηρακλή Γαρουφαλιά!

Ο Ηρακλής αποτελεί την πρώτη επίσημη μεταγραφή της ομάδας μας για τη φετινή χρονιά και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ένας παίκτης με αγωνιστική μαχητικότητα και σπουδαία προοπτική για το μέλλον βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις: «Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάχθηκα και εγώ στην οικογένεια του Ατρόμητου. Πρόκειται για μια από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος, κάτι που φάνηκε και την περασμένη χρονιά. Αποτελεί ένα σύλλογο με σοβαρότητα και καλές υποδομές και όλα αυτά με οδήγησαν στην απόφαση να υπογράψω. Το γεγονός ότι η ομάδα θα αγωνιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με κάνει ακόμα πιο χαρούμενο αφού θα έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε τις δυνατότητες μας σαν ομάδα και εκτός Ελλάδας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου ο προπονητής της ομάδας κ. Νταμίρ Κάναντι, ο μεγαλομέτοχος κ. Γιώργος Σπανός και φυσικά ο τεχνικός διευθυντής κ. Γιάννης Αγγελόπουλος».

Με τον Ηρακλή Γαρουφαλιά να καταλήγει: «Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για τον κόσμο της ομάδας μας που γνωρίζω ότι στηρίζει τον Ατρόμητο εντός και εκτός έδρας. Όλοι μαζί θα παλέψουμε να κρατήσουμε την ομάδα στις κορυφαίες του πρωταθλήματος και να διεκδικούμε την ευρωπαϊκή έξοδο».

Την περσινή σεζόν ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς αγωνίστηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα έχοντας 21 συμμετοχές με 1 γκολ. Αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου και συνήθως έχει ρόλο αμυντικού χαφ. Συνολικά αριθμεί 49 συμμετοχές στη Superleague με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Θα φορέσει το νούμερο «21» στη φανέλα του.»

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Ιούνιος 2018 21:46
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Έδωσε τη φλόγα του στη «Φλόγα» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας