Τελευταία ενημέρωση 08:23, 19 Απρ 2024

Για την πρόκριση στο Final-4 αύριο με ΠΑΟ!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ετικέτες

Την ευκαιρία να πανηγυρίσει την πρόκριση στο final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας έχει η Ανδρική Ομάδα πόλο του ΓΣΠ η οποία θα υποδεχθεί αύριο  τον Παναθηναϊκό (13/12, 16:00) στο κολυμβητήριο της Χωράφας.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο Γ.Σ.Π. μετέχει στην προημιτελική φάση του θεσμού κι άπαντες στην ομάδα θέλουν να δώσουν συνέχεια. Οι συγκυρίες ευνοούν το σύνολο του Κώστα Λούδη καθώς ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στην Α2, ενώ ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο της Χωράφας. “Πράγματι, έτσι είναι” τονίζει ο Γιάννης Αγκόρτσας “κι έχουμε την ευκαιρία να γράψουμε ιστορία. Πιθανή πρόκριση μας στο Final-4 θα αποτελέσει μεγάλη εμπειρία για όλα τα παιδιά. Προσωπικά, έχω υπάρξει δύο ακόμα φορές σε τελική φάση Κυπέλλου και θέλω να τις τριτώσω”.

Ο νεαρός φουνταριστός αναφέρθηκε και στο γεγονός πως ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται μία κατηγορία πιο κάτω από τον Γ.Σ.Π. λέγοντας πως “δεν έχει σημασία σε πια κατηγορία παίζει ο αντίπαλος μας. Ο Παναθηναϊκός είναι… Παναθηναϊκός και σε καμία περίπτωση δεν θα τον υποτιμήσουμε. Δεν μπορούμε να το κάνουμε”.

Τέλος, ο Γιάννης Αγκόρτσας αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό κομμάτι και σε αυτό που μπορεί να δώσει την νίκη στην ομάδα του: “Τα πάντα ξεκινάνε από την άμυνα. Σε αυτό το κομμάτι είμαστε αρκετά καλοί αλλά τώρα πρέπει να βάλουμε και τα γκολ. Είμαστε μια ομάδα που ναι μεν, δημιουργεί ευκαιρίας αλλά στην τελική προσπάθεια υστερούμε. Πιστεύω όμως πως είναι θέμα χρόνου να βελτιωθούμε διότι δουλεύουμε σωστά”.

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας