Τελευταία ενημέρωση 07:16, 19 Απρ 2024

Κουστένης:«Τα πρώτα δείγματα είναι θετικά»!

Κατηγορία Φίλιππος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την πεποίθηση ότι το εγχείρημα με τους νεαρούς παίκτες που πραγματοποιεί φέτος στον Φίλιππο  εξέφρασε ο Τζίμης Κουστένης. Ο έμπειρος περιστεριώτης προπονητής μιλώντας στο peristerpsorts.gr ρτ τόνισε χαρακτηριστικά τα εξής: «Πριν από περίπου δύο μήνες αποφασίσαμε σε συνεργασία με την διοίκηση του κύριου Κοτελιδα να ξεκινήσουμε ένα project με νέα παιδιά μερικά από αυτά προέρχονται από τις ακαδημίες μας μάλιστα.

Αν και νωρίς ακόμα θεωρώ ότι τά πρώτα δείγματα είναι θετικά. Έχουμε την πιο νεανική ομάδα στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑ οι πλειοψηφία των παικτών είναι από 19 έως 21 χρονών και πολλοί παίζουν ουσιαστικά πρώτη φορά σε αντρικό επίπεδο.

Το θετικό είναι ότι επιδεικνύουν τρομερή διάθεση στις προπονήσεις , εξαιρετικό κλίμα όχι μόνο μεταξύ των παικτών άλλα καί όλων των ανθρώπων που είναι κοντά στην ομάδα»

Και ο Τζίμης Κουστένης κατέληξε ως εξής:«Τα εύσημα στους παίκτες αλλά και στους συνεργάτες μου τον Γιάννη Τσιτο και τον Ζαχαρία Αλευρά για την επαγγελματική δουλειά που κάνουν και νιώθω την ανάγκη να τούς ευχαριστήσω για αυτή τη συνεργασία. Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει ανάλογη συνέχεια και στο μέλλον».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στο Χαλάνδρι αύριο με καλή ψυχολογία! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας