Τελευταία ενημέρωση 20:27, 18 Απρ 2024

Εκκωφαντική πρόκριση με Άγιο Δημήτριο 3-0!

Κατηγορία Φοίνικας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πολύ μεγάλη πρόκριση επί του πάντα δυνατού Άγιου Δημήτριου πέτυχε ο Φοίνικας με σκορ 3-0 εκτός έδρας και πανηγύρισε την πρόκριση στην Γ' φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΑ.

Το δελτίο τύπου της ομάδας αναφέρει τα εξής:

«Με ένα πολύ όμορφο διπλό πρόκρισης έφυγε η ομάδα μας χθες το μεσημέρι, από το γήπεδο του Καλαμακίου, όπου επικράτησε της ομάδας του Αγίου Δημητρίου με 0-3, δείχνοντας κατά διαστήματα πολύ καλά σημάδια, αφήνοντας έτσι αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον.

Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν μπήκαμε στον αγώνα με τον τρόπο που κανείς θα φανταζόταν, αφού ο τυπικά γηπεδούχος Άγιος Δημήτριος, μας πίεσε και έφτασε τόσο κοντά στο γκολ, που αν ο επιθετικός του ευστοχούσε στο πέναλτυ που απέκρουσε ο Μυλωνάς στο 10ό λεπτό, ίσως βλέπαμε άλλον αγώνα.

Σιγά σιγά ισορροπήσαμε και πατήσαμε περιοχή και εμείς, αλλά στην πρώτη ουσιαστική μας καλή στιγμή ανοίξαμε το σκορ με τον Λαζάρ Αμακόντου να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, ανοίγοντας το σκορ στο 28ό λεπτό με πολύ ωραία προσπάθεια, ύστερα από μακρινή μπαλιά του Διονάτου.

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 35', ο Λαζάρ Αμακόντου και πάλι πήρε τη μπάλα από τα δεξιά, βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή και δεν μπορούσε να αστοχήσει, κάνοντας το 0-2 με μυτάκι στην κλειστή γωνία του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Στο δεύτερο μέρος, μπήκαμε με άλλον αέρο στο παιχνίδι, καθώς είχαμε τον έλεγχο του κέντρο, δημιουργώντας κάποιες καλές στιγμές για ένα ακόμα τέρμα. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα, αφού σε κάθε υποψία φάσης οι ποδοσφαιριστές μας βρισκόντουσαν εκεί για να την αποσοβήσουν. 

Στο 79ό λεπτό, και ύστερα από πολύ ωραία προσπάθεια και ασίστ του Μίλε, ο Σταμάτης έκανε μια πολύ ωραία κίνηση αποφεύγοντας και τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με μακρινό πλασέ έγραψε το τελικό 0-3, ολοκληρώνοντας  έτσι μια μεγάλη νίκη, κυρίως ψυχολογικής αξίας και γοήτρου, αφού δεν έχει βαθμολογικό αντίκτυπο, καθώς πρόκειται για παιχνίδι κυπέλλου».

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17 Σεπτέμβριος 2018 21:11
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Λαζάρου:«Να χτίσουμε πάλι γερές βάσεις»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας