Τελευταία ενημέρωση 16:51, 19 Απρ 2024

Ιστορική πρεμιέρα στην Α1 σήμερα για το πόλο του ΓΣΠ!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

13 Οκτωβρίου 2018: Πολύ καλές εντυπώσεις στο παρθενικό και ιστορικό παιχνίδι στη Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών άφησε ο «ΓουΣουΠου» ο οποίος έχασε πολύ δύσκολα από μια παραδοσιακή δύναμη του χώρου τον ο ΑΝΟ Γλυφάδας με 7-10, στο κολυμβητήριο της Χωράφας αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για την συνέχεια.

Το παιχνίδι διεξήχθη με την παρουσία πολλών φίλων του αθλήματος, πράγμα πραγματικά αισιόδοξο.

Η εξέλιξη του αγώνα

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας ήταν εκείνος που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι. Στην πρώτη του επίθεση κέρδισε αποβολή και στον παραπάνω δόθηκε – σωστά – πέναλτι σε προσπάθεια στο δεύτερο δοκάρι. Ο Καζάκος μπορεί να απέκρουσε το πέναλτι του Χατζηγούλα, ωστόσο ο τελευταίος πήρε το ριμπάουντ και το νίκησε σε δεύτερο χρόνο. Ο ΓΣ Περιστερίου δεν…ψάρωσε ωστόσο στην αρχή του αγώνα και κατάφερε να φτάσει σε προβάδισμα με δύο γκολ των Φωκά και Κλήμου (2-1). Το γκολ του Φωκά είναι ιστορικό για την ομάδα των Δυτικών Προαστίων, αφού ήταν το παρθενικό στην Α1.

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας έφτασε στην ισοφάριση με υπέροχο σουτ του Γιαννόπουλου από το 2 που αιφνιδίασε τον Καζάκο και αυτό ήταν το σκορ της πρώτης περιόδου.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο Κουκουμάκης ήταν αυτός που έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους γηπεδούχους που έδειχναν πιο συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι.  Οι Γλυφαδιώτες κατάφεραν να ισοφαρίσουν και πάλι με το Γιαννόπουλο, ενώ οι νεοφώτιστοι πέρασαν και πάλι μπροστά με τον Γκάρντγιαν εκμεταλλευόμενοι τον παίκτη παραπάνω. Ο ΑΝΟ Γλυφάδας όμως απάντησε με τους Γιαννόπουλο και Αλβέρτη, κλείνοντας το ημίχρονο μπροστά με 5-4.

Το δεύτερο μισό ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να κάνουν δύο τα γκολ της διαφοράς για πρώτη φορά, ενώ στη συνέχεια ο ΓΣ Περιστερίου μείωσε δύο φορές στο γκολ με τους Γκάρντγιαν και Γερακούδη (5-6, 6-7). Στη λήξη της τρίτης περιόδου υπήρξε φάση στην οποία οι Γλυφαδιώτες διαμαρτυρήθηκαν ότι έπαιξαν για λιγότερο χρόνο με παραπάνω, λόγω λάθους της γραμματείας.

Το τελευταίο οκτάλεπτο ξεκίνησε με γκολ του Παπανικολάου από φουνταριστό για το 6-8 με τη φάση του αγώνα να πραγματοποιείται 6:24 πριν τη λήξη του αγώνα. Ο Γιαννόπουλος σκόραρε σε παραπάνω, όμως το γκολ ακυρώθηκε, αφού η γραμματεία δε σήκωσε ποτέ σημαία για την είσοδο του παίκτη των γηπεδούχων στον αγωνιστικό χώρο. Στη συνέχεια ο ΑΝΟΓ έχασε ακόμα δύο ευκαιρίες σε παραπάνω μέχρι τελικά ο Παπανικολάου να σκοράρει από το φουνταριστό για το 6-9. Το τέρμα του Γιαννόπουλου 2:35 για το τέλος σφράγισε οριστικά τη νίκη με τον Παζαΐτη να μειώνει στο τελικό 7-10.

ΓΣ Περιστερίου – ΑΝΟ Γλυφάδας 7-10 (2-2, 2-3, 2-2, 1-3)

ΓΣ Περιστερίου (Κώστας Λούδης): Καζάκος, Παπανικολάου Αλ., Γκάρντιγιαν 2, Παζαΐτης 1, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης 1, Σκαρπέλης, Φαναριώτογλου, Αγκόρτσας, Κλήμος 1, Φωκάς 1, Τσαγκάρης, Δαλμάρας, Λαδάς, Γιαννουλάτος

ΑΝΟ Γλυφάδας (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τρας, Περόπουλος, Κουτσιαλής, Λεμπέσης, Φωτόπουλος, Γιαννόπουλος 4, Αλβέρτης 1, Χατζηγούλας 1, Παπασηφάκης, Παπανικολάου Ν. 2 Παπούκας 1, Σαλτέρης, Γαλάνης, Χαλυβόπουλος Ι. 1

Πηγή waterpolonews.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 13 Οκτώβριος 2018 22:59
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας