Τελευταία ενημέρωση 07:27, 26 Απρ 2024

Σε μπαράζ Φοίνικας - Άμιλλα, σώθηκε η Χρυσούπολη!

Κατηγορία Ποδόσφαιρο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Θρίλερ βγαλμένο μέσα από ταινίες του Χίτσκοκ έζησε σήμερα η Χρυσούπολη στην τελευταία αγωνιστική της Β' κατηγορίας ΕΠΣΑ, ενώ Φοίνικας  και Άμιλλα θα παίξουν μπαράζ αλλά για διαφορετικούς λόγους.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά:

--- Η Χρυσούπολη κέρδισε με 1-0 τον Κεραμεικό (φωτό) και σε συνδυασμό με την απίστευτη εντός έδρας ήττα των Αμπελοκήπων μέσα στην έδρα τους από τον αδιάφορο Υμηττό με 2-0 σώθηκε απευθείας ανανεώνοντας την παραμονή της για ένα ακόμη χρόνο στη Β' κατηγορία.

--- Ο Φοίνικας κέρδισε στο Καματερό 1-0 την ίδια ώρα που ο Ιάσονας πέρασε από τη Λυκόβρυση με το ίδιο σκορ. Έτσι οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους σε μπαράζ ανόδου στην Α' ΕΠΣΑ, με τον Ιάσονα να έχει το πλεονέκτημα έδρας και να τον ευνοεί η ισοπαλία.

--- Η Άμιλλα έχασε στη Νέα Σμύρνη σε αδιάφορο ματς με 2-0 γνωρίζοντας ούτως ή άλλως την τύχη της. Όπως και πέρσι θα διεκδικήσει την παραμονή της σε μπαράζ μαζί με τους Αμπελόκηπους και τον Κεραυνό Γλυφάδας.

Όσον αφορά τις δύο άλλες περιστεριώτικες ομάδες που μας εκπροσωπούν στη Β' ΕΠΣΑ, η Κηπούπολη έκλεισε τη χρονιά με την 3η θέση ενώ η Ανθούπολη έχει σωθεί (παίζει αύριο με την Αναγέννηση Πετρούπολη) και μαθηματικά από την περασμένη αγωνιστική.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 19 Μάιος 2018 20:25
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας