Τελευταία ενημέρωση 17:17, 16 Ιαν 2018

Άδεια για την Α1 το «Ανδρέας Παπανδρέου»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κατάλληλο για να φιλοξενεί αγώνες για τα επόμενα δυο χρόνια κρίθηκε το κλειστό «Α. Παπανδρέου», έπειτα από σχετικό έλεγχο που έγινε  στους χώρους του γηπέδου, από την αρμόδια επιτροπή. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι η ομάδα θα το χρησιμοποιήσει κανονικά ως έδρα στη νέα περίοδο, όταν όπως όλοι ευχόμαστε θα έχει επιστρέψει στη φυική της κατηγορία και θέση!

Το «σπίτι» του ΓΣΠ, εκτός από τους αγώνες της ανδρικής ομάδας, η οποία πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2, κατέχοντας την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα, φιλοξενεί καθημερινά και πάνω από 300 παιδιά των Ακαδημιών, που γυμνάζονται κάτω από όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας.

Η διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου ευχαριστεί την πρόεδρο ΟΠΑΑΠ, Ξένια Κορόγιαννη, τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Χιώτη, τον αντιδήμαρχο Περιστερίου Βασίλη Μπέτση, καθώς και τον Σταύρο Ντελέκο για την βοήθεια και την στήριξη τους.

Τέλος, ένα ξεχωριστό «ευχαριστώ» στον δήμαρχο της πόλης Ανδρέα Παχατουρίδη για την αμέριστη συμπαράσταση του όλα αυτά τα χρόνια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Με παράδοση και στην «εξαγωγή» προπονητών! »
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας