Τελευταία ενημέρωση 21:38, 25 Φεβ 2018

Από το «Αν είμαι εγώ το πρόβλημα» στο «Πάμε όλοι μαζί»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο θυμόσοφος λαός λέει ότι «κάθε εμπόδιο για καλό» και έχει δίκιο. Λέει επίσης ότι το «ποτάμι δεν γυρίζει πίσω» όμως υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που το ποτάμι γυρίζει πίσω και στην περίπτωση του Ανδρέα Πολέμη γύρισε πίσω .

Δεν έχουν περάσει τέσσερις μήνες από τα δραματικά γεγονότα του Ιουνίου που λίγο έλειψαν να αλλάξουν την ιστορία του ΓΣΠ με την περιβόητη συγχώνευση με τον Φάρο Κερατσινίου. Ο Ανδρέας Πολέμης εμπνευστής της πρωτοβουλίας αυτής  προκάλεσε τον διχασμό στους κόλπους της ομάδας πείθοντας ακόμη και στελέχη της διοίκησης ότι η ομάδα δεν θα άλλαζε το όνομα της (η περίπτωση του ΓΣ Λάρισας Φάρος αποδεικνύει πόσο άδικο είχε)  με αποτέλεσμα να επακολουθήσει η επεισοδιακή συνέλευση στο Άλσος Περιστερίου που διακόπηκε και καλώς διακόπηκε με δυναμική παρέμβαση των οργανωμένων φιλάθλων. Ακολούθησε η επιστολή αποχώρησης του Ανδρέα Πολέμη που έγραφε πως «αν είμαι εγώ το πρόβλημα τότε αποχωρώ» ζητώντας συγνώμη για την αναστάτωση οπού προκάλεσε.

Τέσσερις μήνες μετά ο Ανδρέας Πολέμης εξελίσσεται σε απόλυτο πρωταγωνιστή της νέας εποχής του ΓΣΠ. Έχει κερδίσει με την στάση του και την συμπεριφορά του ολοκληρωτικά τον κόσμο του Περιστερίου που έχει κριτήριο και ξέρει να διαισθάνεται τι είναι σωστό για την ομάδα.. Ενωτικός και αποφασισμένος  να οδηγήσει τον ΓΣΠ στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ ο Ανδρέας Πολέμης κέρδισε καταρχήν τα μέλη του συλλόγου στη γενική συνέλευση στο «Τιτάνια», Με την ομιλία του που την χαρακτήριζε η ενότητα προκάλεσε το χειροκρότημα από όλες τις τάσεις των μελών και ακολούθησε η ψηφοφορία που τον ανέδειξε πρώτος σε ψήφους. Η αρχή είχε γίνει…

Ακολούθησαν συναντήσεις του σε φιλάθλους, με φορείς, με τα τμήματα του συλλόγου και σε όλες έδειξε την μεγάλη του διάθεση να κάνει τον ΓΣΠ μεγάλο και δυνατό μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του ΓΣΠ. Τα πάντα έχουν πλέον ξεχαστεί. Ο Ανδρέας Πολέμης είναι ένας από εμάς. Άφησε στην άκρη τις παράτολμες σκέψεις παραχάραξης της ιστορίας του ΓΣΠ και εργάστηκε μαζί με τον Φίλιππο Κότση για ένα ενιαίο σύλλογο που θα μας κάνει ξανά υπερήφανους. Και αν η επιστροφή του είχε  ανακοινωθεί με μια σειρά  στην τελευταία παράγραφο ενός κειμένου,  προκαλώντας σε όλους εμάς εύλογη ανησυχία , είμαστε πια πεπεισμένοι ότι αυτή τη φορά ο Ανδρέας Πολέμης θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την μεγάλη αντεπίθεση που ετοιμάζει ο ΓΣΠ. Και ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά δεν θα μας διαψεύσει.

Γι’ αυτό και από το «αν είμαι εγώ το πρόβλημα» του Ιουνίου έφθασε στο «Εδώ είναι Περιστέρι, πάμε όλοι μαζί» όπως πολύ σωστά έγραψε σε σχόλιο του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 12 Οκτώβριος 2017 20:31
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στον αγώνα με τον Αστέρα ο ΓΣΠ »
Brizolakia
Top Sound
Hatzi
Coffee Lab
κέντρα ξένων γλωσσών Δραμισιώτη
Μπακαράς
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας