Τελευταία ενημέρωση 19:24, 16 Απρ 2024
Κατηγορία Δελφίνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ετικέτες

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκε με επιτυχία η Ημερίδα - Γιορτή για την Τεχνική κολύμβηση και τη Δυναμική Άπνοια “WEST SIDE FIN FESTIVAL 2018” που διοργάνωσαν τα «Δελφίνια», με πολλές  συμμετοχές και θετικά σχόλια από τους γνώστες στο χώρο του αθλήματος.

Το δελτίο τύπου της περιστεριώτικης ομάδας αναφέρει τα εξής: « Το Σάββατο 24/11/2018, μια ημέρα πριν την έναρξη των αγώνων, πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Πολιτών του Δήμου Περιστερίου ,ομιλία με θέμα τη γνωριμία με το άθλημα της Δυναμικής Άπνοιας  από τον κ. Μπέλλο Απόστολο, Εκπαιδευτής Εκπαιδευτών( Instructor trainer) Ελεύθερης κατάδυσης ΕΟΥΔΑ 3***, Εκπαιδευτής Εκπαιδευτών( Instructor trainer) Ελεύθερης κατάδυσης CMAS 3***, Είναι αθλητής της Εθνικής ομάδας Υ/Β σκοποβολής με διεθνείς διακρίσεις. Έχει διοργανώσει πολλούς αγώνες ελεύθερης κατάδυσης και Υ/Β σκοποβολής και έχει θητεύσει αλυτάρχης και κριτής σε Εθνικούς και σε Διεθνείς αγώνες.

    Στη συνέχεια ακολούθησε η ομιλία του Dr.Μπάρδη Κων/νου, Eργοφυσιολόγου – Διατροφολόγου, επιστημονικού υπεύθυνου του γνωστού κέντρου εργομετρικής αξιολόγησης και διατροφικής υποστήριξης Νutrilab, ο οποίος μοιράστηκε μαζί μας τις γνώσεις του πάνω στον πρωταθλητισμό.

   Η παρουσίαση  της Κλινικής Διαιτολόγου – Διατροφολόγου & προπονήτριας Τεχνικής κολύμβησης στην ομάδα των Χανίων, Αικατερίνης Καλαμαρίδη, βοήθησε τους γονείς να αντιληφθούν και να γνωρίσουν περισσότερα πράγματα σχετικά με την υγεία και τη σωστή διατροφή των παιδιών τους, ως αθλητών, δίνοντας πρακτικές και χρήσιμες συμβουλές.

     Το πρωί της Κυριακής 25/11/2018, το “WEST SIDE FIN FESTIVAL 2018” πραγματοποιήθηκε από τα ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, με σύμμαχο τον καλό καιρό και με συμμετοχή 160 αθλητών/τριών. Η ημερίδα ξεκίνησε με το αγώνισμα της Δυναμικής Άπνοιας στις  10:00 και συνέχισε στις  12:15 με το άθλημα της Τεχνικής κολύμβησης. Οι αθλητές/τριες βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας και  λαμβάνοντας μέρος στην ημερίδα, ήταν μια ευκαιρία να δοκιμαστούν οι επιδόσεις τους!

     Να ευχαριστήσουμε θερμά τον Ξιάρχο Αλέξανδρο, τεχνικό σύμβουλο της Κ.Ο.Ε., τους ομοσπονδιακούς προπονητές, Καλαϊτζογλίδη Ιωάννη και Σαλταμανίκα Γεώργιο για την παρουσία τους.

   Ακόμα, να ευχαριστήσουμε γονείς και αθλητές που παραβρέθηκαν στην διοργάνωση του συλλόγου μας West Side Fin Festival 2018 και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

    Από την πλευρά του Δήμου Περιστερίου, μας τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι Λύκος Παναγιώτης, Αντιδήμαρχος Οικιστικής Ανάπτυξης (Πολεοδομίας), Ο Θεοδωράκος Αναστάσιος, Αντιδήμαρχος Παιδείας & Κοινωνικής Πολιτικής, ο Καλλιάφας Αναστάσιος, Πρόεδρος της ΔΕΠΑΔΠ καθώς και ο Παπαδόπουλος Στέφανος, ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.

   Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο μας τόσο για την παραχώρηση του Θεάτρου Πολιτών για την εκδήλωσή μας, όσο και το χώρο του Δημοτικού κολυμβητηρίου Περιστερίου για την διενέργεια της Ημερίδας μας.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Κόβουν το Σάββατο την πίτα! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας