Τελευταία ενημέρωση 22:00, 18 Απρ 2024

Στη...γωνία για Χαραλαμπόπουλο!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με απόλυτη διακριτικότητα αλλά και ενδιαφέρον παρακολουθεί ο ΓΣΠ  τις εξελίξεις που πρόκειται να  σημειωθούν στον Παναθηναϊκό και αφορούν την αποδέσμευση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών  οι πρωταθλητές Ελλάδος σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποδεσμεύσουν τον 21χρονο φόργουορντ καθώς κρίνεται και από το τεχνικό επιτελείο ότι στην παρούσα φάση δεν είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν στο υψηλότερο επίπεδο. Επιπλέον έχει κι ένα βαρύ συμβόλαιο 350 χιλιάδων ευρώ για τον επόμενο χρόνο που κρίνεται ασύμφορο από την στιγμή που δεν θα έχει βέβαια την παρουσία του ούτε στην 12αδα των πρασίνων.

Το όνομα του Χαραλαμπόπουλου βρίσκεται λοιπόν από την αρχή του καλοκαιριού στη λίστα του Πεδουλάκη. σίγουρα όχι με αυτά τα «νούμερα» που έχει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟ αλλά και με τα δεδομένα να είναι διαφορετικά αφού η ομάδα έκανε σημαντικές προσθήκες. Από την άλλη είναι ένας παίκτης που μπορεί να ανεβάσει level το Περιστέρι αλλά και μέσα από το Περιστέρι να ανέβει ο ίδιος ένα ακόμη level.

Γιατί στόχος του είναι να καταφέρει να ανακτήσει την χαμένη του αυτοπεποίθηση και βρει ένα ασφαλές περιβάλλον που δεν θα του χαρίσει χρόνο αλλά θα του δώσει τη δυνατότητα να αναπτυχθεί μέσα από μία μπασκετική διαδικασία, τότε σύντομα μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση.

Από εκεί και πέρα τα πάντα είναι ρευστά, προέχει να ξεκαθαρίσει το status με τον Παναθηναϊκό και στην συνέχεια θα διαφανεί αν το ενδιαφέρον του ΓΣΠ για τον παίκτη θα πάρει σάρκα και οστά με την κατάθεση επίσημης πρότασης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Αύριο ιατρικές, Σάββατο πρώτη προπόνηση! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας