Τελευταία ενημέρωση 17:06, 16 Απρ 2024

Καλά αντανακλαστικά στην Τρίπολη (1-1)

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Καλά αντανακλαστικά έδειξε ο Ατρόμητος στο πρώτο του παιχνίδι μετά το σοκ του αποκλεισμού από τη Ντιναμό Μπρεστ. Με τους παίκτες του να μπαίνουν πολύ ευδιάθετοι και αυτό είναι το σημαντικό, στο φιλικό με τον Αστέρα στην Τρίπολης αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1.

Oι παίκτες του Κάναντι μπήκαν εξαιρετικά στο ματς και κατάφεραν μόλις στο 3' να ανοίξουν το σκορ με τον Κουλούρη, ο οποίος μετά από σέντρα του Μανούσου έκανε με πλασέ το 0-1. Οι «κυανόλευκοι» συνέχιζαν να πιέζουν και έχασαν καλή ευκαιρία στο 15' με τον Παπαδόπουλο να σταματάει τον Ενσικουλού, ενώ στο 29' ο Κουλούρης και πάλι αστόχησε από καλή θέση.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα άλλαξαν, καθώς οι γηπεδούχοι που στο πρώτο δεν είχαν κάνει απολύτως τίποτα, ανέβασαν ρυθμό και άρχισαν να πιέζουν, με την πρώτη μεγάλη ευκαιρία όμως να ήταν των φιλοξενούμενων οι οποίοι με τον Ρισβάνη είχαν δοκάρι στο 54'. Οι Αρκάδες προσπάθησαν να φέρουν το ματς στα ίσια και στο 66' είχαν την πρώτη καλή τους ευκαιρία με τον Κυριακόπουλο να κάνει το σουτ και τον Μέγιερι να διώχνει. Στο 75' ωστόσο κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Τσιλιανίδη που με ένα φοβερό σουτ από τα 25 μέτρα διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

AΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Κότσιρας, Χριστόπουλος, Μαρτίνειθ, Πασαλίδης, Τζίμας, Βαλιέντε, Σάλας, Ρόλε, Μπαστιάνος, Δουβίκας.

Αγωνίστηκαν και οι: Μουνάφο, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Μανιάς, Μπελόκ, Γλέζος, Μιχελής, Τσιφτσής και Ρούνεϊ.

ΑTΡΟΜΗΤΟΣ: Μέγιερι, Σάκιτς, Χατζηισαίας, Μπουσούλαντζιτς, Βασιλακάκης, Μανούσος, Νασιμέντο, Κουλούρης, Ενσικουλού, Καρασαλίδης, Γιαννούλης.

Αγωνίστηκαν και οι: Μούγιακιτς, Νάτσος, Ρισβάνης, Γαρουφαλιάς, Ούμπιντες, Σόουζα και Λαζαρίδης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η Κ20 φιλική νίκη με Απόλλωνα 1-0! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας