Τελευταία ενημέρωση 07:59, 16 Απρ 2024

Καραγιάννης:«Φεύγω γεμάτος αλλά και με πικρία»!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο Νίκος Καραγιάννης ήταν ο προπονητής που οδήγησε το Περιστέρι στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ, στην θέση όπου ιστορικά ανήκει.

Παρόλα αυτά, μετά από μια απόφαση που συζητήθηκε έντονα στα μπασκετικά στέκια, δεν θα συνεχίσει στην ομάδα καθώς οι διοικούντες αναζητούν μια διαφορετική λύση στην θέση του προπονητή στην Basket League. Το basketblog επικοινώνησε με τον Νίκο Καραγιάννη ο οποίος δέχθηκε να μιλήσει για πρώτη φορά μετά το…διαζύγιο με την ομάδα που αγάπησε και τον αγάπησε. Κι όπως θα δείτε η αγάπη παραμένει..

-Με τι συναισθήματα φεύγεις από το Περιστέρι;

«Γεμάτος… Ήταν τρία καταπληκτικά χρόνια αυτά που περάσαμε και τα δύο τελευταία με 55 νίκες σε 60 ματς είναι τα καλύτερα προπονητικά μου. Και το λέω αυτό και το πιστεύω. Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει να πω ότι είχαμε μια διοίκηση που μου παρείχε τα πάντα, παίκτες που έδιναν σε κάθε αγώνα τον καλύτερο εαυτό τους, συνεργάτες που δούλευαν σκληρά, όλο το τιμ, οι γιατροί, οι φυσιοθεραπευτές, οι γυμναστές, οι φροντιστές. Τίποτε δεν γίνεται αν όλοι δεν δουλεύουν σκληρά και με όραμα. Κι αυτό το είχαμε».

-Γεμάτος λες… Πικραμένος όμως είσαι; Με τη λογική ότι ανέβασες την ομάδα στην Basket League αλλά δεν σε εμπιστεύτηκαν.

«Κοίταξε, για να είμαστε ειλικρινείς μια πικρία την έχω. Όχι όμως, στο βαθμό που να σβήσω όλα τα όμορφα χρόνια που πέρασα στο Περιστέρι. Είναι μια ομάδα που αγαπώ και θα αγαπώ πάντα. Δουλέψαμε πολύ καλά, συνεργαστήκαμε άριστα, είχαμε παραγωγικά χρόνια και όλοι γίναμε καλύτεροι μέσα απ’ αυτή την διαδικασία. Θεωρώ ότι η σχέση που έχουμε είναι τόσο έντονη ώστε δεν πρόκειται να την…σβήσω για μια απόφαση. Αλλωστε πιστεύω ότι η πόρτα του Περιστερίου είναι ανοιχτή».

-Φοβάσαι μην τυχόν και… κολλήσεις ταμπέλα προπονητή Α2; Μήπως γενικά είναι κακές οι ταμπέλες;

«Όχι. Και θα εξηγήσω γιατί. Τα παλαιότερα χρόνια οι μισοί και περισσότεροι προπονητές που δούλευαν στην Basket League ήταν ξένοι. Πλέον βλέπουμε  μια τελείως διαφορετική διαδικασία. Οπότε, όχι, δεν ανησυχώ για πιθανές ταμπέλες».

-Ποιο είναι το κίνητρο που αναζητάς στην επόμενη ομάδα σου;

«Να είναι μια κατάσταση σοβαρή. Μια διοίκηση φερέγγυα όπως στο Περιστέρι, που θα παρέχει όραμα. Ετσι θα φτιάξουμε μια κατάσταση που θα ανταποκριθούμε όλοι στους στόχους».

-Το Περιστέρι τι θα κάνει στην Basket League;

«Με μια κουβέντα, το Περιστέρι είναι μαγαζί γωνία. Εχει σοβαρή διοίκηση, φερέγγυα απέναντι στους παίκτες και στους προπονητές. Εχει κόσμο που αγαπά και πιστεύει στην ομάδα. Με λίγα λόγια πιστεύω ότι το Περιστέρι βρίσκεται στην Basket League όχι ως… περαστική ομάδα αλλά ως ένα σύνολο με λαμπρό μέλλον».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Για να σηκώσουν κούπα απόψε οι Παμπαίδες! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας