Τελευταία ενημέρωση 08:38, 19 Απρ 2024

Fentagin:«Όπως μας δίδαξαν οι πρόγονοί μας»!

Κατηγορία Φίλαθλοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα τους με αφορμή την παρουσία στελέχους της «Χρυσής Αυγής στον αγιασμό των Υδάτων που έγινε στο κολυμβητήριο του Λόφου Αξιωματικών. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«ΕΚΚΛΗΣΙΑ - ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ - ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΞΑΝΑ

Πριν απο λίγες ημέρες εμφανίστηκε στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ και συγκεκριμένα για τον αγιασμό των υδάτων στο καινούριο κολυμβητήριο του Λόφου, ένα από τα στελέχη της χρυσής αυγής, ο Γ. Γερμενής. Με την ανοχή της δημοτικής αρχής, τα "φιλικά χτυπήματα στην πλάτη" της εκκλησίας και φυσικά την προστασία των μπάτσων, έκαναν την εμφάνιση τους υπόγεια. 
Άλλωστε μόνο έτσι μπορούν να κάνουν στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ..!!

Αυτά τα υποκείμενα μολύνουν την ιστορία της πόλης και καμία θέση δεν έχουν στην γειτονιά μας, με ότι αυτή πρεσβεύει διαχρονικά. Οι πλάτες στους νάζι και η ανοχή της παρουσίας τους, σε δημοτικές ή άλλες εκδηλώσεις στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, αποτελεί πρόκληση για τους κατοίκους αυτής της εργατούπολης, που έχουν δείξει εδώ και δεκαετίες ότι ο φασισμός δεν έχει θέση. 
Αποτελεί προσβολή και μόνο, όταν και η συγκεκριμένη τους παρουσία έγινε λίγα χιλιόμετρα από το μνημείο του μπλόκου στον Λόφο Αξιωματικών.

Να μην ξεχνάνε πως η τελευταία τους παρουσία στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ που έγινε αντιληπτή, τελείωσε με ξεφτίλισμα, τρέξιμο και με έναν από τους αρχηγούς τους να κλαψουρίζει "ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ" ζητώντας ακόμα μεγαλύτερη προστασία από τους μπάτσους.
Να προειδοποιήσουμε ότι οποιαδήποτε άλλη παρουσία αυτών των ατόμων στην ΠΟΛΗ ΜΑΣ, στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΑΣ, σε εναν απο τους μεγαλύτερους δήμους της χώρας θα έχει και την ανάλογη αντιμετώπιση.

ΌΠΩΣ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ..

ΥΓ: Φυσικά και δεν πέρασε απαρατήρητη η παρουσία μελών της διοίκησης της ομάδας, δίπλα στο απόβρασμα. Ο εν λόγω τυχοδιώκτης προκαλεί για ακόμα μία φορά με την στάση του τον κόσμο της πόλης αλλά και της ομάδας μας. Οποιαδήποτε δικαιολογία πως βρισκόταν εκεί με την κομματική του ιδιότητα, θα μας επιβεβαιώσει τρανταχτά για ακόμη μία φορά, πως μέλη της ομάδας και πολιτικές καριέρες δεν πάνε μαζί. Παρακαλούμε πάρτε γρήγορα τα ανάλογα μέτρα, προτού έχει αντίκτυπο και στο αθλητικό κομμάτι...

ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ».

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Ιανουάριος 2019 20:58
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Ούτε στο Περιστέρι, ούτε και πουθενά»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας