Τελευταία ενημέρωση 01:57, 18 Απρ 2024

Αξιολόγηση στον Κλεάνθη Ρόδου ο Αποστόλου!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στη Ρόδο βρέθηκε ο Υπεύθυνος  δικτύου σχολών του Ατρόμητου Τόλης Αποστόλου  φιλοξενούμενος του Κλεάνθη Παραδεισίου στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο συλλόγων.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί ο Τόλης Αποστόλου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την προπόνηση της Κ14 του Κλεάνθη και φιλικό παιχνίδι της Κ16 μεταξύ Κλεάνθη και Ευκλή. Ο ίδιος δήλωσε ότι υπάρχουν παιδιά που μπορούν να εξελιχθούν χωρίς όμως να αναφερθεί συγκεκριμένα σε ονόματα.


Πριν από την παραπάνω διαδικασία μίλησε στους γονείς και τα παιδιά λέγοντας:« Είμαι παρά πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι μαζί σας. Μπορεί να έρχομαι για αξιολόγηση αλλά η χαρά μου πηγάζει από το ότι υπάρχει μια συνεχής και εξελικτική διαδικασία ανάμεσα στον Κλεάνθη και τον Ατρόμητο».

Τόνισε ακόμη ότι για να βελτιωθεί κάποιος σε ότι επίπεδο και να είναι πρέπει να κάνει θυσίες. Καλύτερη ζωή, περισσότερο ύπνο, σωστή διατροφή, πολύ προπόνηση και λιγότερες ώρες στο διαδίκτυο και το κινητό.


Αξίζει να αναφερθεί πως μέχρι το τέλος του 2018 θα γίνουν εργομετρικά τέστ από τον κ. Μπεκρή Ευάγγελο καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών και συνεργάτη του Ατρόμητου. Στα τέστ θα μπορούν να συμμετέχουν παιδιά γεννημένα από το 2009 και μεγαλύτερα από όλη τη Ρόδο.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Οκτώβριος 2018 22:39
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας