Τελευταία ενημέρωση 17:44, 18 Απρ 2024

Φούλαμ και Χαλ για Χατζηισαϊα!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Δημήτρης Χατζηισαίας, όπως αναφέρουν από το μεσημέρι της Παρασκευής (25/5) τα βρετανικά media, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Φούλαμ και της Χαλ.

 «Ο Ελληνας αμυντικός ήταν εξαιρετικός παίζοντας ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο την περασμένη σεζόν και θεωρείται ένας από τους καλύτερους αμυντικούς ανάμεσα στις πρώτες ομάδες», αναφέρει σήμερα η «Sun» επισημαίνοντας πως από το σκάουτινγκ των δύο Αγγλικών ομάδων έχουν εδώ και πολύ καιρό υπό παρακολούθηση τον Θεσσαλονικιό αμυντικό.

«Ο Χατζηισαΐας έχει περάσει όλη την καριέρα του στην πατρίδα του, αλλά τώρα ίσως να θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό. Ο πανύψηλος αμυντικός έχει επίσης εντυπωσιάσει τους σκάουτερ με την ικανότητά του στην μπάλα και ως παίκτης έχει εκείνα τα στοιχεία που θα μπορούν να τον κάνουν επιτυχημένο στην Αγγλία», προσθέτει το ρεπορτάζ των Αγγλων.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο με τον ΠΑΟΚ και θα πρέπει να ξεκαθαρίσει 100% το τοπίο αναφορικά με το θέμα της παραμονής του ή όχι στην ομάδα και τη νέα χρονιά. Ο Ατρόμητος πιέζει για να τον διατηρήσει στο ρόστερ του, ωστόσο αν το ενδιαφέρον μίας εκ των Φούλαμ ή Χαλ γίνει και επίσημο, τότε στην Τούμπα δε θα πουν «όχι» σ’ αυτή τη μεταγραφή.

Αν προχωρήσει και κλείσει το θέμα της απόκτησης του Εβγέν Χατσερίντι, σε συνδυασμό με την ανανέωση του συμβολαίου με τον Στέλιο Μαλεζά, τότε δε θα υπάρχει χώρος στο ρόστερ του ΠΑΟΚ για τον Χατζηισαΐα, που όπως έχει δηλώσει πρόσφατα τον ενδιαφέρει η προοπτική του εξωτερικού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ακίσαρποσρ για Ντιγκινί! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας