Τελευταία ενημέρωση 10:29, 16 Απρ 2024

Σφραγίδα ποιότητας το σεμινάριο του Ατρόμητου!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ένα επιμορφωτικό σεμινάριο που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από εκείνα που διοργανώνουν μεγάλα club του εξωτερικού αλλά και επίσημοι φορείς του ποδοσφαίρου πραγματοποίησε ο Ατρόμητος  στο «Μαζαράκη» για τους προπονητές του Δικτύου Σχολών αλλά και των περιστεριώτικων ομάδων που επιτέλους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της «μεγάλης» ομάδας της πόλης μας.

Περισσότεροι από 130 προπονητές έλαβαν μέρος και κυριολεκτικά ενθουσιάστηκαν τόσο για την οργάνωση και το υψηλό επίπεδο του σεμιναρίου όσο και από την άριστη φιλοξενία των ανθρώπων  της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Στο χαιρετισμό του ο διοργανωτής και τεχνικός διευθυντής υποδομών της ΠΑΕ Ατρόμητος, Τόλης Αποστόλου καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους προπονητές στο 2ο σεμινάριο που διοργανώνει η ομάδα και τόνισε ότι μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις ενισχύεται η δυναμική τόσο της ΠΑΕ Ατρόμητος όσο και των ομάδων που ανήκουν στο δίκτυο σχολών. Ο  Αποστόλου ανέφερε ότι στόχος της ΠΑΕ Ατρόμητος είναι να συνεργάζεται με όσο το δυνατόν περισσότερους συλλόγους δίνοντας τις κατευθύνσεις για την ενίσχυση των ακαδημιών τους. Συγκίνηση προκάλεσε η αναφορά του στον αείμνηστο και οραματιστή των Ακαδημιών του Ατρόμητου Τάκη Μιχαλέτο

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Μπέτσης που χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντικό το σεμινάριο λόγω της παρουσίας συλλόγων από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά κυρίως από την πόλη που δραστηριοποιείται ο Ατρόμητος.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης δήλωσε υπερήφανος για το επίπεδο που έχει φτάσει ο Ατρόμητος και ευχαρίστησε για την προσφορά τους στο σύλλογο όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχημένης προσπάθειας των τελευταίων ετών.

Την αναγκαιότητα πραγματοποίησης τέτοιων σεμιναρίων από τις μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες τόνισε και ο συντονιστής Εθνικών ομάδων στις αναπτυξιακές ηλικίες, Θεόδωρος Ελευθεριάδης που εξήρε τη λειτουργία των υποδομών της ομάδας.

Με την ολοκλήρωση των χαιρετισμών ξεκίνησαν οι επιμορφωτικές ομιλίες του σεμιναρίου, τις οποίες οι προπονητές παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποκομίζοντας σπουδαία συμπεράσματα για τις τεχνικές προπόνησης και συμπεριφοράς που θα ακολουθήσουν στο μέλλον.

Οι ομιλητές ήταν ο διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών και υπεύθυνος εκπαίδευσης του δικτύου, Ευάγγελος Μπεκρής, ο γυμναστής της ΠΑΕ Ατρόμητος, Σωτήρης Ρούσσης, ο ψυχολόγος και επιστημονικός συνεργάτης σχολών UEFA, Αχιλλέας Υφαντίδης και η σύμβουλος άσκησης, Ελένη Πετρουλάκη που ασφαλώς έκλεψε την παράσταση.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης μέρας πραγματοποιήθηκαν διαλλείματα για καφέ και γεύμα προσφορά των χορηγών του σεμιναρίου.

Για την επιτυχία της οργάνωσης συνετέλεσαν τα μέγιστα απο πλευράς ΠΑΕ η Αντιπρόεδρος Κάτια Κοξένογλου και ο Σπύρος Μπουλούσης.

Στην γραμματειακή υποστήριξη τεράστια η προσφορά της Άννα Μπαντράνη και της Μαρία Μίχα(φωτό κάτω) και στο δημιουργικό κομμάτι (video) ήταν αισθητή η παρουσία του ξεχωριστού Άρη Σαρακηνού. Σημαντική τέλος και η βοήθεια  του Σίμου Συμεωνίδη, του Σωτήρη Ρίζου, της Βούλας Τσάκα και της Δήμητρας Πλαστήρα.

Η δεύτερη μέρα του σεμιναρίου ήταν αφιερωμένη εξ ολοκλήρου στην πράξη και για το λόγο αυτό χρησιμοποιήθηκε το γήπεδο του προπονητικού κέντρου όπου πραγματοποιούνται και οι προπονήσεις της ομάδας.

Η επιμόρφωση πάνω στην τακτική είχε ενημερωτικό χαρακτήρα με τον προπονητή της ομάδας Κ20 του Ατρομήτου, Μουράτ Σεροπιάν να αναπτύσσει τη φιλοσοφία του μέσα στο χτίσιμο του παιχνιδιού μέσα στο γήπεδο και στις επιθετικές λειτουργίες.

Οι προπονητές που παρακολούθησαν τη δεύτερη μέρα είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα από την ανάπτυξη της φιλοσοφίας τόσο του κ. Σεροπιάν όσο και του Ευάγγελου Μπεκρή που ανέδειξε την εκπαίδευση των βασικών αρχών τακτικής στις αναπτυξιακές ηλικίες.

Με την ολοκλήρωση των διεργασιών οι τεχνικοί που είχαν ερωτήματα πάνω στα συστήματα συζήτησαν για αρκετή ώρα με τους ανθρώπους του Ατρομήτου λύνοντας κάθε απορία και φεύγοντας από το προπονητικό κέντρο της ομάδας με ιδέες και τακτικές που θα εφαρμόσουν στις ομάδες τους.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Μάιος 2018 18:34
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Μοιρασμένες πιθανόιτητες για Γιαννούλη! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας