Τελευταία ενημέρωση 19:31, 25 Φεβ 2018

Από τα σκαλιά της εκκλησίας, στα σκαλιά του γηπέδου!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Όταν ο γαμπρός είναι οργανωτής της κερκίδας και ο πεθερός είναι ένα από τα πιο ιστορικά στελέχη των φιλάθλων του Ατρόμητου με μεγάλη προσφορά και παρουσία, το λιγότερο που έχει να κάνει ο γαμπρός μαζί με τη νύφη είναι αμέσως μετά το γάμος να κάνουν τη φωτογράφηση στο γήπεδο Περιστερίου.

Αν μπορούσαν ο Γιάννης Γεωργάρας ( o πατέρας του Λεωνίδας είναι ένας ένθερμος φίλαθλος της ομάδας) και η αγαπημένη του Ελισάβετ,  κόρη του Δημήτρη Κατσού θα έκαναν το γάμος τους μέσα στο γήπεδο. Το μπλε που κυλάει στο αίμα τους βλέπετε…Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι η γνωριμία τους και το «ψήσιμο» από τον γαμπρό έγινε στις κερκίδες της θύρας 7! Που αλλού;

Το νεόνυμφο ζευγάρι αφού ολοκλήρωσε λοιπόν την τελετή στην εκκλησία και δέχθηκε τις ευχές των καλεσμένων του, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να βρεθεί στο γήπεδο όπου γαμπρός και πεθερός έχουν αφιερώσει ατελείωτες ώρες από τη ζωή τους φωνάζοντας και προασπίζοντας την ιδέα του Ατρόμητου. Πέρασε πρώτα από τα σκαλιά του γηπέδου που «πλέχθηκε» το ειδύλλιο και κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο. Για να έχει αυτή την υπέροχη φωτογραφία ως ενθύμιο μέχρι τα βαθιά του γεράματα.

Το peristerisports ευχεται στο ζευγάρι βίον ανθόσπαρτο και κάθε ευτυχία!

Brizolakia
Top Sound
Hatzi
Coffee Lab
κέντρα ξένων γλωσσών Δραμισιώτη
Μπακαράς
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας