Τελευταία ενημέρωση 21:10, 19 Απρ 2024

Θα ταξιδέψει σε «αχαρτογράφητο» νησί μετά από 20 χρόνια!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση (φάση ομίλων) του Κυπέλλου Ελλάδας με την συμμετοχή των ομάδων της Σούπερ Λιγκ. Ο Ατρόμητος για πρώτη φορά μετά από 20 ολόκληρα χρόνια θα επισκεφθεί(;)  ξανά ένα «αχαρτογράφητο» ποδοσφαιρικά νησί της χώρας μας καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του θα αντιμετωπίσει τη Θύελλα Καμαρίου από την Σαντορίνη.

Πριν από 20 χρόνια την σεζόν 1997-98 που η ομάδα έπαιζε στη Δ' Εθνική έκανε ταξίδια σε Λήμνο, Καρλόβασι, Κω, Σάμο, Χίο, Άρη Αρχαγγέλου Κω.

Τις επόμενες δύο σεζόν 1998-99 και 1999-2000 αντιμετώπισε για τη Γ΄ Εθνική το Αγερσανι Νάξου το οποίο αν δεν κάνουμε λάθος είχε έδρα την Αθήνα

Πρέπει μάλιστα να σημειώσουμε ότι για πρώτη  επίσης φορά στα 95 χρόνια ιστορία του ο Ατρόμητος θα επισκεφθεί για επίσημο ματς της Σαντορίνη εφόσον το παιχνίδι γίνει εκεί και όχι σε κάποιο άλλο γήπεδο των Κυκλάδων. Ωστόσο επειδή τα γήπεδα στις Κυκλάδες δεν πληρούν προδιαγραφές για να φιλοξενήσουν ομάδες Σούπερ Λίγκ, το ματς Θύελλα - Ατρόμητος θα γίνει στην Αθήνα εκτός και αν η ΕΠΟ δεν σταθεί στο γράμμα του νόμου δίνοντας την ευκαιρία σε κατοίκους των Κυκλάδων να δουν από κοντά μια μεγάλη ομάδα της Super League.

Στη Θύελλα Καμαρίου αγωνίζονται ο Παναγιώτης Σιμιτσής και ο Κώστας Ανδριόλας που ξεκίνησαν από  τον Ατρόμητο αλλά και ο περιστεριώτης Μάριος Αργυρίου.

Δικαιολογημένα η Θύελλα Καμαρίου αν και η ασθενέστερη του ομίλου πήρε τη μερίδα του λέοντος καθώς τόσο ο ΠΑΣ Γιάννινα όσο και ο Ηρακλής δεν χρειάζονται συστάσεις. Στον Ηρακλή αγωνίζεται πάντως ο επίσης «μεγαλωμένος« στον Ατρόμητο Μάριος Κωστούλας.

Το πρόγραμμα

1η αγωνιστική
Aτρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα
Θύελλα Καμαρίου-Ηρακλής

2η αγωνιστική
Ηρακλής-Ατρόμητος
ΠΑΣ Γιάννινα-Θύελλα Καμαρίου

3η αγωνιστική
Ηρακλής-ΠΑΣ Γιάννινα
Θύελλα Καμαρίου-Ατρόμητος

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Σεπτέμβριος 2018 18:25
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ρίζος και Ρονάλντο στην Εθνική Παίδων! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας