Τελευταία ενημέρωση 06:41, 16 Απρ 2024

Μπράβο! Στο ελληνικό top10 οι Έφηβοι του Πόλο!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Και στην ούγια να γράφει...Περιστέρι! Πανηγυρική πρόκριση στις δέκα καλύτερες ελληνικές ομάδες για τους Έφηβους πόλο του ΓΣΠ σε συνέχεια της περσινής πορείας των Παίδων που έφθασαν στην τελική 8αδα κι επιβεβαίωση της εξαιρετικής δουλειάς που κάνει ο σύλλογος.

Τα «τρομερά παιδιά» νίκησαν και τα Χανιά με σκορ 13-9 το πρωί στο «Παπαστράτειο» και με «τρεις στις τρεις νίκες» προκρίθηκαν στην τελική φάση στην οποία θα πάρουν μέρος οι δέκα καλύτερες ελληνικές ομάδες.

Η πρώτη περίοδος έκλεισε με τις δύο ομάδες ισόπαλες ενώ στην δεύτερη περίοδο τα Χανιά πέρασαν μπροστά με ένα γκολ διαφορά. Η αρχή της τρίτης περιόδου βρήκε το Περιστέρι να μένει πίσω άλλο ένα γκολ φτάνοντας την διαφορά υπέρ των Χανίων στα δύο γκολ. Αυτό όμως ήταν και το τελευταίο γκολ για τα Χανιά στην τρίτη περίοδο.

Οι μηχανές του Περιστερίου μπήκαν στο φουλ τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και το παιχνίδι γύρισε υπέρ των νεαρών του Πρεσβευτή πετυχαίνοντας 6 σερί γκολ! Τα τέσσερα γκολ διαφορά για το Περιστέρι κρατήθηκαν μέχρι και την λήξη του αγώνα και τα παιδιά πανηγύρισαν την πρόκριση μαζί με Αρσένη και Ψύχο!

Η περίοδοι για τον αγώνα πρόκρισης ήταν :

 ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (9-13)

 Α ΠΕΡΙΟΔΟΣ:  2-2

Β ΠΕΡΙΟΔΟΣ:  3-2

Γ ΠΕΡΙΟΔΟΣ:   1-6

Δ ΠΕΡΙΟΔΟΣ:  3-3

 Τα γκολ για το Περιστέρι από τους : Λαδάς Π (4), Παπασωτηρίου Τ (3), Λαδάς Σ (2), Γιαννουλάτος (2), Γροζόπουλος (1), Φέγγος (1).

Με την λήξη του αγώνα ο κόσμος αγκάλιαζε τα παιδιά και οι έφηβοι του Περιστερίου έβγαλαν χαμογελαστοί την φωτογραφία που θα τους θυμίζει πάντα την μοναδική προσπάθεια που έκαναν και για την φετινή χρονιά. Το απόγευμα ο ΓΣ Περιστερίου παίζει στις 18:00 τον τελευταό του αγώνα για την Γ΄ Φάση ξανά στο Παπαστράτειο με αντίπαλο το Π. Φάληρο.

 Συγχαρητήρια σε προπονητές , αθλητές , διοίκηση και στον κόσμο που στηρίζει την προσπάθεια! Μπράβο στα παιδιά που μας έκαναν περήφανους με την προσπάθεια τους!

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 24 Ιούνιος 2018 11:35
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η «Γιτάνη» grand team του Cosmogym 2018! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας