Τελευταία ενημέρωση 09:24, 16 Απρ 2024

Με μεγάλη επιτυχία η γιορτή του Υγρού Στίβου!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή από τα παιδιά της Ακαδημίας αλλά και με οργανωτική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η  19η εσωτερική ημερίδα του υγρού στίβου του ΓΣΠ στο κολυμβητήριο της Χωράφας.

Η απειλή της βροχής δεν στάθηκε εμπόδιο στην άρτια διοργάνωση του Υγρού Στίβου και όλοι οι γονείς παρακολούθησαν κατενθουσιασμένοι τους μικρούς κολυμβητές του ΓΣΠ να τους επιδεικνύουν τις κολυμβητικές τους δεξιότητες. Ξεχωριστή παρουσίαση της καλής δουλειάς που γίνεται στις υποδομές της υδατοσφαίρισης τόσο στο γυναίκειο όσο και στο αντρικό πολο ανέδειξαν οι μικροί αθλητες της υδατοσφαίρισης στον μεταξύ τους φιλικο αγώνα.

Ηχητική κάλυψη η Top Sound/Nίκος Αναστασόπουλος για μια ακόμη φορά. Παρουσίαση και εκφώνηση της γιορτής Ντρε Γεωργια υπευθυνη Υγρού Στίβου με ρόλο συμπαρουσιαστριας τη Σπυροπούλου Γεωργιας μελος του ΔΣ και υπευθυνη γυναικειου πολο.

Την επιμέλεια  της γιορτης είχε όλη η ομάδα του υγρου στιβου και με τη μεγαλύτερη βοήθεια και στήριξη απο τις 4 εφορους της κολύμβησης Χυτηρη Κων νας, Ζειμπεκη Γεωργιας, Καλλέργη Ευαγγελίας και Κωστακη Νιας. Ολοι οι προπονητες της κολυμβησης παρών ακόμη και ο Ομοσπονδιακός Αρχιπροπονητης κολυμβησης του ΓΣΠ Ορφανιδης Ιωαννης. Παρών στην διοργάνωση και ο Φίλιππος Κοτσης πρόεδρος του ΓΣΠ που αμέσως μετά τον νικηφόρο αγώνα του αντρικου τμηματος πολο κατέφθασε στο κολυμβητήριο της Χωράφας για να χειροκροτησει τα μικρα δελφινια του συλλόγου.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 18 Ιούνιος 2018 13:32
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στο 1ο σκαλί ο Δρυγούτης! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας