Τελευταία ενημέρωση 07:12, 19 Απρ 2024

Το σεμινάριο ευκαιρία για μια νέα αρχή!

Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

 Για τις σχέσεις του Ατρόμητου με τις περιστεριώτικες ομάδες ή αν το θέλετε αλλιώς των περιστεριώτικων ομάδων με τον Ατρόμητου υπάρχει μια αίσθηση σε «βάθος χρόνου» ότι ακροβατεί συνεχώς από την αγάπη στο μίσος και το αντίστροφο.

Και αυτό είναι κάτι που «καλλιεργείται» όχι από τους φιλάθλους, όχι από τους αθλητές, όχι από τους προπονητές αλλά από τους παράγοντες! Οι παράγοντες είναι εκείνοι που εννέα στις δέκα φορές βάζουν τροχοπέδη στην δημιουργία τέτοιων σχέσεων που μπορούν να εκτοξεύσουν τον αθλητισμό και εν προκειμένω το ποδόσφαιρο της πόλης μας.

Το 2ο επιμορφωτικό σεμινάριο που διοργάνωσε ο Ατρόμητος για τους προπονητές του δικτύου σχολών αποτέλεσε μια καλή ευκαιρία για να κάνει μια ακόμη φορά άνοιγμα στις περιστεριώτικες ομάδες καλώντας στο σεμινάριο και τους προπονητές των Ακαδημιών τους. «Όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό πάει το βουνό στο Μωάμεθ».

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος ο Ατρόμητος πήγε κοντά στις περιστεριώτικες ομάδες αφενός για να βοηθήσει στην επιμόρφωση των προπονητών τους αλλά και για στείλει το μήνυμα ότι μπαίνοντας κάτω από την ομπρέλα της μεγάλης ομάδας της πόλης που εκπροσωπεί το Περιστέρι όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη μπορούν να έρθουν πολύ καλύτερες μέρες.

Αρκεί όμως οι παράγοντες να μην μπαίνουν τροχοπέδη, όπως κάνουν πολλές φορές, αρκεί να μην βάζουν εμπόδια. Η παρουσία λοιπόν όλων των περιστεριώτικων ομάδων στο σεμινάριο και το γεγονός ότι έστω και για λίγες ώρες οι προπονητές τους για τις ανάγκες του σεμιναρίου φόρεσαν τη φανέλα του Ατρόμητου μακάρι να αποτελέσει  την ευκαιρία για μια νέα αρχή.

Δεν γίνεται όμως το βουνό να πηγαίνει πάντα στον Μωάμεθ. Πρέπει και ο Μωάμεθ να πάει κάποια στιγμή κοντά στο βουνό!

 

Συνύπαρξη  Άμιλλας- ΑΟ Περιστερίου: Ηλίας Στέφος, Γιάννης Λιβαθηνός, Φώντας Καζακόπουλος, Παναγιώτης Μακρής.

 

Το τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας του Άγιου Ιερόθεου

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Μάιος 2018 18:38
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας