Τελευταία ενημέρωση 05:48, 25 Φεβ 2018

Το Αιγάλεω ακύρωσε αγώνα Εφηβικού στο Περιστέρι!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Η αντιπαλότητα είναι γνωστή σε όλους, μπορεί να δημιουργεί εντάσεις και προστριβές αλλά όταν δηλητηριάζονται  παιδιά η κατάσταση αρχίζει να βγαίνει εκτός ελέγχου!.

Σε μια φονερή και απίστευτη κίνηση προχώρησε η διοίκηση του Αιγάλεω η οποία δεν έστειλε την Εφηβθική της Ομάδα να παίξει με τον Άγιο Ιερόθεο λογω έλλειψης Αστυνομίας!.

Το ματς είχε προγραμματιστεί για το περασμένο Σαββατοκύριακο και δεν έγινε ποτέ με αποτέλεσμα να αναβληθεί επειδή δεν υπήρχε αστυνομική δύναμη στο γήπεδο.

Για τους διικούς της λόγους η διοίκηση του Αιγάλεω ζήτησε αστυνομική προστασίασε παιχνίδι Εφηβικού προφανώς γιατί υπήρχε φόβος επεισοδίων αν είναι δυνατός και όλα αυτά αυτά ενώ κάθε Σαββατοκύριακο πολλές ομάδες του Περιστερίου παίζουν με ομάδες του Αιγάλεω σε πρωταθλήματα υποδομών και σε διάφορα τουρνουά  σε γήπεδα και των δύο πόλεων.

Το θέμα μας είναι όμως άλλο: Όταν  παιδιά ηλικίας 15 και 16 ετών μπαίνουν από μικτά σε μια τέτοια νοοτροπία, ότι αν παίξουν ποδόσφαιρο στο Περιστέρι θα γίνουν επεισόδια τότε όταν μεγαλώσουν θα φταίνε εκείνα για το μίσος που καλλιεργείται ή εκείνοι που επέλεξαν να ζητήσουν Αστυνομία για να παίξουν ένα ματς Εφηβικού;

Πραγματικά είναι πολύ κρίμα η αντιπαλότητα που δεδομένα υπάρχει ανάμεσα σε Ατρόμητο και Αιγάλεω να μεταφέρεται και να επεκτείνεται σε παιχνίδια ακόμη και Ακαδημιών ακόμη και όταν αντίπαλος του Αιγάλεω δεν θα είναι ο Ατρόμητος αλλά ο Ιερόθεος ή ο Ήφαιστος ή η Κηπούπολη.

Και επαναλαμβάνουμε ότι εκείνα που δεν φταίνε είναι εκείνα τα παιδιά!.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Φεβρουάριος 2018 23:10
Brizolakia
Top Sound
Hatzi
Coffee Lab
κέντρα ξένων γλωσσών Δραμισιώτη
Μπακαράς
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας