Τελευταία ενημέρωση 05:48, 25 Φεβ 2018

Ο Ατρόμητος αγκαλιάζει τον μικρό Αλέξανδρο!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η οικογένεια της  ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών πάντα ευαισθητοποιημένη σε ζητήματα που αφορούν μικρά παιδιά, άνοιξε  την αγκαλιά της στον μικρό Αλέξανδρο.

Ήδη στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας έχει αναρτηθεί ο τραπεζικός  λογαριασμός για την οικονομική  βοήθεια στον Αλέξανδρο.

Πολλοί γονείς παιδιά αλλά και άνθρωποι της ΠΑΕ συνέβαλαν προσφέροντας ο καθένας ότι είχε ευχαρίστηση αλλά και δυνατότητα για να συμπληρωθεί το ποσό που χρειάζεται για τον μικρό Αλέξανδρο.


Επίσης η ΠΑΕ με πρωτοβουλία του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ κ.  Αγγελόπουλο Γιάννη και του υπεύθυνου  του δικτύου σχολών του Ατρόμητου σε Ελλάδα και Ευρώπη κ. Αποστόλη  Αποστόλου,  μετά από συνεννόηση με τη διοίκηση του Μακεδονικού Κοζάνης,  πρόσφερε στην ομάδα του Μακεδονικού την φανέλα του ποδοσφαιριστή Ουάρντα και μια μπάλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών.

Μάλιστα ο Αμρ Μεντχάτ Μοχσέν Ουάρντα φωτογραφήθηκε για τον Αλέξανδρο και του στέλνει όπως μας είπε την αγάπη του!

Στην κοπή πίτας και στον ετήσιο χορό της ακαδημίας που θα γίνει  σήμερα  στο Garden Hall,   η μπλούζα και η μπάλα θα βγουν σε δημοπρασία και τα έσοδα θα δοθούν στην οικογένεια του Αλέξανδρου.

 Η διοίκηση του Μακεδονικού ευχαριστεί την "ΠΑΕ Ατρόμητος" αλλά και όλη την οικογένεια της Αθηναϊκής ΠΑΕ για το συγκινητικό της ενδιαφέρον στον Αλέξανδρο! 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Φεβρουάριος 2018 21:49
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Να ρουφήξει το «νέκταρ της νίκης» με Καλαμάκι! »
Brizolakia
Top Sound
Hatzi
Coffee Lab
κέντρα ξένων γλωσσών Δραμισιώτη
Μπακαράς
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας