Τελευταία ενημέρωση 00:46, 19 Μαρ 2018

Τα πιο όμορφα (αθλητικά) Χριστούγεννα της πόλης μας!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Όμορφα, υγιή, ξεχωριστά είναι τα (αθλητικά) Χριστούγεννα για την πόλη μας. Με αιχμή του δόρατος τον Ατρόμητο που έχει κάνει όλη την Ελλάδα να «παραμιλά» και άξιο συμπαραστάτη τον Γυμναστικό Σύλλογο Περιστερίου που καλπάζει στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, το Περιστέρι μας ζει μοναδικές και ανεπανάληπτες στιγμές.

 Θα μπορούσε κανείς να τις πει και ιστορικές καθώς στο πέρασμα των χρόνων και την κοινή πορεία αντιστοίχων των δύο «αδελφικών» συλλόγων που διαφέρουν μόνο στο όνομα δεν υπήρχε μια τέτοια αντίστοιχη ευχάριστη συγκυρία.

Στο αντίο του 2017 βλέπουμε επίσης::

Τον Άγιο Ιερόθεο για 2η χρονιά στην Γ’ Εθνική.

Τον Ήφαιστο να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας και να διεκδικεί την άνοδο.

Την γυναικεία Ομάδα του Ατρόμητου να κάνει μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Κατηγορίας.

Την Γυναικεία Ομάδα του Peristeri Volley να εκπροσωπεί την πόλη μας στην Β’ Εθνική Κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του συγκεκριμένου αθλήματος.

Την Ειρήνη Περιστερίου να έχει στο δυναμικό της τον ένα και μοναδικό Λευτέρη Πετρούνια τον κορυφαίο Έλληνα Αθλητή για το 2017.

Τις ομάδες Κολύμβησης του ΓΣΠ, του Γλαύκου και των Δελφινιών να πρωταγωνιστούν και να έχουν στις τάξεις τους ακόμη και Παγκόσμιους Πρωταθλητές.

Στις 14 Ιανουαρίου εξάλλου ρίχνεται στη μάχη της Α2 κατηγορίας η Ανδρική Ομάδα Water Polo του ΓΣΠ. Στόχος της άνοδος στην Α1 κατηγορία για πρώτη φορά ασφαλώς στην ιστορία της.

Και που ξέρει κανείς!. Στο τέλος τούτης χρονιάς 2017-18 ο αθλητισμός της πόλης μας μπορεί να γιορτάσει ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες!

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 24 Δεκέμβριος 2017 20:21
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Το ακόντιο της θέλησης και της λεβεντιάς! »
Brizolakia
Top Sound
Hatzi
Coffee Lab
κέντρα ξένων γλωσσών Δραμισιώτη
Μπακαράς
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας