Τελευταία ενημέρωση 13:41, 25 Φεβ 2018

Τσουνάμι θλίψης και συγκίνησης για τον «Πατατράκ»!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ένα τσουνάμι θλίψης και συγκίνησης έχει απλωθεί πάνω από τον ουρανό του Περιστερίου για την απώλεια του γλυκύτατου, του φίλου Σπύρου Αλφαρά γνωστού μας ως ο Πατατράκ».

Από την πρώτη στιγμή που το peristerisports δημοσίευσε την τραγική είδηση, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν κυριολεκτικά «φωτιά», σημάδι της αγάπης που έτρεφε ο απλός κόσμος του Περιστερίου για τον Σπύρο. Από τον μαθητή που κάποτε έκανε τις κοπάνες του για να πάει στο «Πατατράκ».

Από το παιδί που ζητούσε την συμβουλή του. Από τον σημερινό μεσήλικα του Λόφου Αξιωματικών που μεγάλωσε μαζί με τον Σπύρο, τον καθαρόαιμο και «άρρωστο» Περιστεριώτη. Και ποιος δεν τον ήξερε.

Ποιος δεν τον αγάπησε έστω και αν το είδε μια φορά στη ζωή του. Άνθρωπος χωρίς κακία με ένα καλό λόγο για τον διπλανό του, που ταλαιπωρήθηκε τα τελευταία χρόνια με τη υγεία του αλλά φάνηκε γενναίος. Και ήταν γενναίος!

Ο Θεός τον πήρε κοντά του για να του παίζει πια ροκιές στη γετονιά του Παραδείσου, για να βλέπει τον Ατρόμητο από εκεί ψηλά. Ο επίλογος για τον Σπύρο γράφθηκε στη Θεσσαλονίκη. Είχε πάει στην συμπρωτεύουσα για να επισκεφθεί ένα φίλο του στο νοσοκομείο. Δυστυχώς η καρδιά του λαβώθηκε και μετά από νοσηλεία πέντε ημερών λύγισε.

Ταξίδεψε για πάντα. Η σορός του Σπύρου βρίσκεται ακόμη στη Θεσσαλονίκη και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να έρθει στα πάτρια εδάφη για το τελευταίο αντίο.

Θα είμαστε εκεί όλοι για να τον αποχαιρετήσουμε όπως του αξίζει!

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 28 Νοέμβριος 2017 14:34
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η Πάτρα πρώτος σταθμός των Εφήβων στο πόλο! »
Brizolakia
Top Sound
Hatzi
Coffee Lab
κέντρα ξένων γλωσσών Δραμισιώτη
Μπακαράς
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας