Τελευταία ενημέρωση 13:36, 25 Φεβ 2018

Φοβεροί Έφηβοι χτίζουν νοοτροπία νικητή!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

«Περιστέρι περήφανο» και στους 'Εφηβους που ξεκίνησαν θετικά στο τουρνουά «Άρης Γκλιάτης» !

Ο σημερινός αγώνας έδειξε πολλά για την ομάδα του Γιώργου Ψύχου. Αρχικά να αναφέρουμε ότι το Περιστέρι έπαιξε με κάποιους βασικούς αθλητές να λείπουν από τον αγώνα λόγω τραυματισμών.

Οι υπόλοιποι υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους κάλυψαν τα κενά και πραγματικά έπαιξαν δυνατά σε άμυνα και επίθεση μπλοκάροντας αρκετές φορές τους αντιπάλους στις ενέργειες τους. Είδαμε και την δυνατή σχέση που έχει καταφέρει να αναπτύξει ο Γιώργος Ψύχος με τους νεαρούς του , ο οποίος έδινε εντολές στην ομάδα του ήρεμα και ψύχραιμα και οι αθλητές εκτελούσαν με στρατιωτική πειθαρχία. Δεν ήταν λίγες και οι φορές που διαμαρτυρήθηκε στην διαιτησία , όταν τα σφυρίγματα για το Περιστέρι ήταν άδικα. Ομάδα μέσα και έξω από το νερό , όπως ορίζει η νοοτροπία της πόλης μας!

Οι περίοδοι του αγώνα εξελίχθηκαν :

 ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – Γ.Σ.Π. : 4 – 7

Α΄ Περίοδος:      2 - 2

Β΄ Περίοδος:      1 - 2

Γ΄ Περίοδος:       1 - 1

Δ΄ Περίοδος:      0 - 2

 Τα γκολ για το Περιστέρι έβαλαν οι : Γιαννουλάτος (5) , Λαδάς Π. (1), Λαδάς Σ. (1).

 Ο νεαρός Γιαννουλάτος είχε έναν ελαφρύ τραυματισμό στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα μετά από έντονο μαρκάρισμα στον φουνταριστό του Ηλυσιακού. Ευτυχώς δεν είναι τόσο σοβαρό και ο αθλητής του Γ.Σ.Π. όλα δείχνουν ότι θα βρίσκεται και στο αυριανό παιχνίδι με το Χαϊδάρι.

 Να ενημερώσουμε ότι λόγω αλλαγής του προγράμματος , ο Γ.Σ.Π. αύριο δίνει τον πρώτο αγώνα του στις 14:30 με το Χαϊδάρι και ξαναπαίζει στις 21:00 με την Γλυφάδα!

 

 

Brizolakia
Top Sound
Hatzi
Coffee Lab
κέντρα ξένων γλωσσών Δραμισιώτη
Μπακαράς
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας