Τελευταία ενημέρωση 19:35, 25 Φεβ 2018

Πετυχημένο τεστ και με Πανιώνιο οι Έφηβοι στο πόλο

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Οι Έφηβοι συνεχίζουν δυναμικά την προετοιμασία τους ! Στο χθεσινό φιλικό με τον Πανιώνιο έδειξαν για ακόμα μία φορά ότι είναι ένα τμήμα με προοπτική και αντάξιο του ονόματος που γράφει το μαγιό τους. Ξεκάθαρα μπροστά στο σκορ καθ΄ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού , με εντυπωσιακά γκολ από την περιφέρεια και από την θέση του φουνταριστού , ενώ και αμυντικά η ομάδα στάθηκε σε πολύ καλό επίπεδο. Ο Ψύχος για ακόμα ένα παιχνίδι ρόταρε όλους τους αθλητές του και διόρθωνε τα λάθη σε επίθεση και άμυνα. Ο στόχος του να «γίνουμε ομάδα» δείχνει να επιτυγχάνεται όλο και πιο πολύ από παιχνίδι σε παιχνίδι μιας και οι νεαροί δένουν όλο και περισσότερο τεχνικά μεταξύ τους.

Ευχάριστη έκπληξη η παρουσία του Νίκου Αναστασόπουλου στην κερκίδα , που για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα παρακολουθεί παιχνίδι των εφήβων. Και το αναφέρουμε ως θετικό βήμα μιας και δεν συνηθιζότανε άνθρωποι του μπάσκετ να παρακολουθούν παιχνίδια υδατοσφαίρισης και ιδίως φιλικούς αγώνες κατηγοριών

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο ότι ένα δυνατό φιλικό έπαιξαν και οι άνδρες του Αρσένη Μαρούλη με τον Παναθηναϊκό στο κολυμβητήριο στο Γουδί όπου και εκεί η παρουσία του ΓΣΠ ήταν πολύ καλή!

Όλα δείχνουν ότι η χρονιά θα δώσει πράγματα στην υδατοσφαίριση του Περιστερίου και το άθλημα στην πόλη μας θα πάρει την θέση που του αξίζει!

Ευχόμαστε να βγούμε αληθινοί και να αφήσουμε το μπλε και κίτρινο στίγμα μας σε όλα τα κολυμβητήρια από όπου θα περάσει η ΓΣΠάρα!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Απέδειξαν την αξία τους οι μίνι Παίδες »
Brizolakia
Top Sound
Hatzi
Coffee Lab
κέντρα ξένων γλωσσών Δραμισιώτη
Μπακαράς
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας