Τελευταία ενημέρωση 08:34, 21 Μαρ 2018

Οι Έφηβοι ανεβαίνουν τα σκαλιά της επιτυχίας!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Πριν από κάποια χρόνια , κανένας δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι το Περιστέρι θα μπορούσε να δημιουργήσει ανταγωνιστικές Ακαδημίες στην Υδατοσφαίριση. Και αυτό όχι γιατί δεν είχε την δυνατότητα αλλά κυρίως γιατί οι υποδομές δεν μπορούσαν να στηρίξουν τέτοιου είδους όνειρα. Όταν η προπόνηση ξεκινούσε στις 22:00 τι Ακαδημίες θα μπορούσες να φτιάξεις? Εχθές,Τετάρτη 25/10 είδαμε το εφηβικό του Περιστερίου να αγωνίζεται σε φιλικό αγώνα με την Γλυφάδα. Οι νεαροί του Ψύχου έδειξαν ότι πλέον στο μυαλό τους δεν υπάρχει ο φόβος της «μικρής» και της «μεγάλης» ομάδας. Υπάρχει μόνο ο σεβασμός στον αντίπαλο και η διάθεση να κοντραριστεί το κάθε παιχνίδι. Και αυτό φαινόταν μέσα στο νερό σε κάθε λεπτό του αγώνα. Αν και οι νεαροί μας ξεκίνησαν λίγο άσχημα στην συνέχεια κατάφεραν να γυρίσουν τον αγώνα. Δυνατό παιχνίδι , με το Περιστέρι να παίζει άνετα τόσο από την δεξιά πλευρά όσο και από την αριστερή , με καλές άμυνες (χωρίς να λείπουν οι αδυναμίες σε κάποια σημεία) και με αρκετά έξυπνα περάσματα! Οι μικροί του πόλο μεγάλωσαν και μαζί τους μεγάλωσαν και οι προοπτικές και τα όνειρα για μία μεγάλη υδατοσφαίριση στην πόλη μας.

Θετικό το πρόσημο για το φιλικό με την Γλυφάδα και σήμερα Πέμπτη 26/10 θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ένα ακόμα φιλικό των παιδιών με αντίπαλο αυτή την φορά τον Πανιώνιο.

Πλέον το Περιστέρι εάν το προσέξουμε στην υδατοσφαίριση μπορεί να γίνει η τρίτη ομάδα της πόλης που θα πρωταγωνιστεί Πανελλήνια ... μετά τον Ατρόμητο και το Μπάσκετ του ΓΣΠ.

Brizolakia
Top Sound
Hatzi
Coffee Lab
κέντρα ξένων γλωσσών Δραμισιώτη
Μπακαράς
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας